Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerdoctor
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.02.23 - Warszawa, IX Zimowa Giełda Kolekcjonerska
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Nieodległym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warszawiak58 Wyświetlenie odpowiedziJa mówiłem o kolegach głównie z Gdańska , a nie o tych którzy jeżdżą ze Szczecina bo oni jeśli byli w Martinie to autem.
Comment
-
-
A ja mam inne zapytanie. Wyjątkowo malo się udzielam na forum, za to praktycznie jesli chodzi o wlewnictwo w siebie boskiego napoju, jestem weteranem Bardzo mnie kręcą oryginalne browary, małe, niepasteryzowane, domowe. Pierwszy raz będę na giełdzie piwnej, tak jakoś wyszło ze do tej pory nie było mi dane. Zastanawiam się więc czy będzie mozliwość kupna od kogoś jego własnego domowo uważonego piwa. Mówiąc szczerze to to jest głównym motorem mojego uczestnictwa. Etykiet nie zbieram (kiedyś zbierałem), sam mam za małe mieszkanko żeby jeszcze produkcję założyć, a smaków dobrych poszukuję
Comment
-
-
UWAGA ! Mała zmiana miejsca giełdy.Jednak robimy giełdę w klubie Medyk 23 lutego jak rok temu(niestety w większej sali okazało się że jest zupełny zakaz przelewu jakiegokolwiek ,,ponieważ to obiekt miasta stołecznego więc kontrola straży miejskiej murowana... Co byłoby dalej wolę nie myśleć.A w Medyku po staremu. Będzie piwo z beczki , butelkowego niezły wybór też więc myślę że każdy będzie zadowolony. Aha za rok giełda wraca do starego terminu styczniowego.
Comment
-
-
Giełda
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rozporek Wyświetlenie odpowiedziDzięki za info odnośnie wymiany. Jak jest z wejsciem na taką impreze Wjazd za free czy jakaś opłata?
Czy jest rezerwaacja miejsc ?
Na jakiej w końcu ulicy odbędzie się giełda i o której godz. się zaczyna ?
Podstawki będę miał na wymianę, szukaj banner Specjala Elbląskiego.
Comment
-
-
Szczecin i okolice
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warszawiak58 Wyświetlenie odpowiedziSławka zaczyna załatwiać zniżki PKP. INFO DLA WSZYSTKICH : ZAPOTRZEBOWANIE WYSYłAć NAJLEPIEJ ZBIOROWO Z KOPERTą I ZNACZKIEM (...) ZNIżKI TYLKO NA PKP REGIONALNE. POZDRAWIAM WARSZAWIAK
Comment
-
Comment