2008.02.23 - Warszawa, IX Zimowa Giełda Kolekcjonerska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerdoctor Wyświetlenie odpowiedzi
    Jak zwykle o 6
    Wojtek, naprawdę?
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• agnieszkapietruszka
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2007.01
      • 2

zimowa giełda birofilistyczna

W jakim terminie odbędzie się zimowa giełda birofilistyczna w warszawie?

Comment

• pivaria
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.03
        • 1538

Nieodległym
        PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
        www.pivaria.pl
        https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

• zibi13
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2004.01
          • 26

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warszawiak58 Wyświetlenie odpowiedzi
          Ja mówiłem o kolegach głównie z Gdańska , a nie o tych którzy jeżdżą ze Szczecina bo oni jeśli byli w Martinie to autem.
          akurat byłem w Martinie kilka razy ale tylko raz autem i uważam,że to jedna z lepszych giełd w których uczestniczyłem a jeżdzę sporo.Pozdrawiam

Comment

• Rzempek
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2007.05
            • 33

A ja mam inne zapytanie. Wyjątkowo malo się udzielam na forum, za to praktycznie jesli chodzi o wlewnictwo w siebie boskiego napoju, jestem weteranem Bardzo mnie kręcą oryginalne browary, małe, niepasteryzowane, domowe. Pierwszy raz będę na giełdzie piwnej, tak jakoś wyszło ze do tej pory nie było mi dane. Zastanawiam się więc czy będzie mozliwość kupna od kogoś jego własnego domowo uważonego piwa. Mówiąc szczerze to to jest głównym motorem mojego uczestnictwa. Etykiet nie zbieram (kiedyś zbierałem), sam mam za małe mieszkanko żeby jeszcze produkcję założyć, a smaków dobrych poszukuję

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Podejrzewam, że trochę się go poleje i mało kto będzie za to chciał pieniądze. W każdym razie mało kto z forumowiczów.

Comment

• Rzempek
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2007.05
                • 33

no to bezwarunkowo przyjeżdżam

Comment

• warszawiak58
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2006.05
                  • 26

Mam już zniżki kolejowe na przejazdy w pociągach regionalnych.
                  Wysyłajcie zapotrzebowania na adres który jest kilka postów wcześniej.
                  Pozdrawiam i czekam na koperty czym prędzej tym lepiej.

Comment

• Rozporek
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2007.08
                    • 20

Witam.Ja równiez mam zamiar zawitać na tej giełdzie i będzie to mój debiut. Pytanie jedno czy jeśli będe chciał wymienić się wymienić waflami pod piwo to czy znajde tam takie stoiska gdzie będę mógł sie powymieniać?
                    AdamGabler

Comment

• LenDo
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2006.09
                      • 395

Oczywiście Powymieniać lub kupić:P Wiadomo zawsze lepiej się wymieniać, na każdej giełdzie jest dużo kolekcjonerów "wafli" i nie tylko więc napewno znajdziesz kogoś
                      "Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.Goethe

Comment

• beerdoctor
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2002.10
                        • 50

UWAGA ! Mała zmiana miejsca giełdy.Jednak robimy giełdę w klubie Medyk 23 lutego jak rok temu(niestety w większej sali okazało się że jest zupełny zakaz przelewu jakiegokolwiek ,,ponieważ to obiekt miasta stołecznego więc kontrola straży miejskiej murowana... Co byłoby dalej wolę nie myśleć.A w Medyku po staremu. Będzie piwo z beczki , butelkowego niezły wybór też więc myślę że każdy będzie zadowolony. Aha za rok giełda wraca do starego terminu styczniowego.

Comment

• Rozporek
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2007.08
                          • 20

Dzięki za info odnośnie wymiany. Jak jest z wejsciem na taką impreze Wjazd za free czy jakaś opłata?
                          AdamGabler

Comment

• Adam50
                            Porucznik Browarny Tester
                            • 2006.10
                            • 321

Giełda

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rozporek Wyświetlenie odpowiedzi
                            Dzięki za info odnośnie wymiany. Jak jest z wejsciem na taką impreze Wjazd za free czy jakaś opłata?
                            No właśnie jak jest z wejściówka ?
                            Czy jest rezerwaacja miejsc ?
                            Na jakiej w końcu ulicy odbędzie się giełda i o której godz. się zaczyna ?
                            Podstawki będę miał na wymianę, szukaj banner Specjala Elbląskiego.

Comment

• tyskikufel
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2003.04
                              • 772

czy będzie możliwa rezerwacja stolików , tak jak było to w poprzednich latach

Comment

• pivaria
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2001.03
                                • 1538

Szczecin i okolice

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warszawiak58 Wyświetlenie odpowiedzi
                                Sławka zaczyna załatwiać zniżki PKP. INFO DLA WSZYSTKICH : ZAPOTRZEBOWANIE WYSYłAć NAJLEPIEJ ZBIOROWO Z KOPERTą I ZNACZKIEM (...) ZNIżKI TYLKO NA PKP REGIONALNE. POZDRAWIAM WARSZAWIAK
                                Informacja dla szczeciniaków: 25 stycznia br. odbieram w Wawie zniżki PKP. Chętni ze Szczecina i okolic proszę zgłaszać się do mnie po odbiór ww.
                                PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
                                www.pivaria.pl
                                https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

Przetwarzanie...
                                X