To jak z tymi wejsciami? Odpowie mi ktoś? Jak ogólnie wyglada taka giełda...troszke przybliżyć temat.
2008.02.23 - Warszawa, IX Zimowa Giełda Kolekcjonerska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rozporek Wyświetlenie odpowiedziTo jak z tymi wejsciami? Odpowie mi ktoś? Jak ogólnie wyglada taka giełda...troszke przybliżyć temat.
Jeszcze żeby wyjaśnić koledze, który wcześniej pytał o degustacje piw domowych: owszem leje sie go sporo, ale najczęściej we wtajemniczonym gronie. Jeśli chcesz degustować, spróbuj się umówić z jakimś piwowarem na forum, bo jako anonimowy giełdowicz możesz sie nie załapać .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziZazwyczaj płacisz niewielką kwote rzędu 5 zł i coś za to oprócz wejścia dostajesz (jakieś piwo, okolicznościową podstawkę czy inny gadżet, możliwość wzięcia udziału w loterii itp.)
Masz rację co do loterii, bo w ubiegłym roku wygrałem piwo!
(czyli jakby nie patrzeć - było w ramach wejściówki! )
cóż, moja obecność na giełdzie obowiązkowa!
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzijak dwa lata jeżdżę do stolicy to żadnego piwa w ramach wejścia nie pamiętam...
Comment
-
-
witam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerdoctor Wyświetlenie odpowiedziUWAGA ! Mała zmiana miejsca giełdy.Jednak robimy giełdę w klubie Medyk 23 lutego jak rok temu(niestety w większej sali okazało się że jest zupełny zakaz przelewu jakiegokolwiek ,,ponieważ to obiekt miasta stołecznego więc kontrola straży miejskiej murowana... Co byłoby dalej wolę nie myśleć.A w Medyku po staremu. Będzie piwo z beczki , butelkowego niezły wybór też więc myślę że każdy będzie zadowolony. Aha za rok giełda wraca do starego terminu styczniowego.
Comment
-
-
UWAGA SEKCJA SZCZECIŃSKA
Mam już zniżki PKP. Chętni na PW lub tel. kom.
Comment
-
-
Surowce do warzenia to raczej na Warsztatach Piwowarskich
A tak przy okazji tym postem chciałam zaanonsować, że przyjeżdżamy i od razu pytanie - gdzie idziemy PO giełdzie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika plpaw Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie. Będzie można kupić jakieś surowce do warzenia piwa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziW zeszłym roku było można.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziO, to może ktoś potwierdzi, że w tym roku też będą, jestem zainteresowana zakupami
Comment
-
Comment