Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domino264
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.02.23 - Warszawa, IX Zimowa Giełda Kolekcjonerska
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziW tym roku mają nie wpuszczać tylko rocznika 1982.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSurowce do warzenia to raczej na Warsztatach Piwowarskich
A tak przy okazji tym postem chciałam zaanonsować, że przyjeżdżamy i od razu pytanie - gdzie idziemy PO giełdzie?
Cóż chyba nie muszę zapraszać do Bierhalle. Zawsze miło nam jest Was powitać.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Czy ktoś z przybywających na giełdę mógłby zabrać dla mnie kilka porterków z Bossa? W zamian mogę zaoferować coś z Konstancina, poretra łódzkiego lub jakąś dostępną w warszawie zagranicę (ewentualne życzenia na PW).Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domino264 Wyświetlenie odpowiedziCzy będzie limit wiekowy?
Comment
-
-
Z dworca Centralnego piechotą ok 5 minutOstatnia zmiana dokonana przez becik; 2008-02-10, 19:10.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziZ dworca Centralnego piechotą ok 5 minut
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziEeee... o 6-7 rano to max. ze dwie minuty... Jak się spotka po drodze tzw. lokalny koloryt (Poznańska y okolyse) .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziChyba lubisz chodzić naokoło...
W tych rejonach wielokrotnie spotykałem barwnych "dealerów miejsc parkingowych" , a na Oczki jest chyba m.in. zakład pogrzebowy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi(...) W tych rejonach wielokrotnie spotykałem barwnych "dealerów miejsc parkingowych" , a na Oczki jest chyba m.in. zakład pogrzebowy...
Z Centralnego przechodzi się przejściem podziemnym przy skrzyżowaniu Jana Pawła/Jerozolimskie (tym pod wiaduktem) na róg gdzie mieści się wieżowiec z ciemnymi, granatowymi szybami)
Stamtąd idzie się wdłuz ulicy mając wiadukt i Mariott po lewej i skręca w drugą (pierwsza to Nowogrodzka) przecznicę w prawo i to jest już Oczki.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Wielka prośba do giełdowiczów z Warszawy i okolic . Jeśli ktoś chciałby pomóc przy rozstawianiu stołów to będę baardzo wdzięczny. Salę dostaniemy dopiero około 5 rano po imprezce , więc trochę to potrwa zanim wszystko będzie ustawione. Chętnych zapraszam od 5.15. Każde 2 ręce się przydadzą. Jakby co dajcie znac na maila lub telefonicznie kto pomoże.
Comment
-
-
witam, mało udzielam sie na forum, ale nie znaczy to ze jestem początkujący, zbieram głównie kapsle. wybieram sie do warszawy na giełdę. ale nie mam gdzie przebyć nocy.. o 17 mam dziś pociąg. proszę o pomoc.. osoby z forum, które mieszkają w Warszawie i wybierają się an giełdę. W Warszawie jestem o godzinie 22... proszę o szybką pomoc... Mój nik na kapsle xon to KOLEKCJONER.
Comment
-
Comment