Czy ktoś z przybywających na giełdę mógłby zabrać dla mnie kilka porterków z Bossa? W zamian mogę zaoferować coś z Konstancina, poretra łódzkiego lub jakąś dostępną w warszawie zagranicę (ewentualne życzenia na PW).
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2008-02-10, 19:10.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Chodziło mi o koloryt, niekoniecznie o samą ulicę Poznańską i osoby tam, hm, pracujące...
W tych rejonach wielokrotnie spotykałem barwnych "dealerów miejsc parkingowych" , a na Oczki jest chyba m.in. zakład pogrzebowy...
(...) W tych rejonach wielokrotnie spotykałem barwnych "dealerów miejsc parkingowych" , a na Oczki jest chyba m.in. zakład pogrzebowy...
Zombiaków tam jeszcze nie spotkałem
Z Centralnego przechodzi się przejściem podziemnym przy skrzyżowaniu Jana Pawła/Jerozolimskie (tym pod wiaduktem) na róg gdzie mieści się wieżowiec z ciemnymi, granatowymi szybami)
Stamtąd idzie się wdłuz ulicy mając wiadukt i Mariott po lewej i skręca w drugą (pierwsza to Nowogrodzka) przecznicę w prawo i to jest już Oczki.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Mam prośbę do zbieraczy wafli. Zabierzcie wszystkie możliwe puzzle na wymianę tzn interesują mnie głównie: Gambrinus, Calsberg i Pilsner, ale resztą też nie pogardze;]
Wielka prośba do giełdowiczów z Warszawy i okolic . Jeśli ktoś chciałby pomóc przy rozstawianiu stołów to będę baardzo wdzięczny. Salę dostaniemy dopiero około 5 rano po imprezce , więc trochę to potrwa zanim wszystko będzie ustawione. Chętnych zapraszam od 5.15. Każde 2 ręce się przydadzą. Jakby co dajcie znac na maila lub telefonicznie kto pomoże.
witam, mało udzielam sie na forum, ale nie znaczy to ze jestem początkujący, zbieram głównie kapsle. wybieram sie do warszawy na giełdę. ale nie mam gdzie przebyć nocy.. o 17 mam dziś pociąg. proszę o pomoc.. osoby z forum, które mieszkają w Warszawie i wybierają się an giełdę. W Warszawie jestem o godzinie 22... proszę o szybką pomoc... Mój nik na kapsle xon to KOLEKCJONER.
Comment