Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.02.16 - Kraków, XIII Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziDopiero teraz zauważyłem. Na warszawskich też. A kilkanaście postów wyżej o tym pisałem... Czy takie są ważne?
Musicie przybić jakiś stempel niby organizatora tych z Warszawy zapraszam do BP Janus
Aleja Jana Pawła II 46/48 paw. 19. Lepiej jak osoby jadące razem w jednym pociągu miały
takie same żeby się konduktor nie przyczepił. Może być to nawet pieczątka jakiegoś sklepu lub knajpy i tak nikt tego nie sprawdzi
Comment
-
-
Przepraszam, ale nie zauważyłem że trzeba podbić przez organizatora na dole zniżki. Organizatorem jestem ja, ale zniżki załatwiałem przez organizację (bo prywatnie nie można załatwić zniżek). Organizacją jest "Bractwo piwne" z Krakowa i to oni będą podbijać zniżki. Jadąc do Krakowa podbijcie przez kogokolwiek (sklep, ZHP, PCK, itp.). Nikt tego nie sprawdzi, bo nie może...
Comment
-
-
Niestety tym razem nie uda nam się przybyć, więc gdyby któraś z szanownych giełdowiczek lub giełdowiczów wypatrzył Art-minowi coś z butelek z Opola z opcją zakupową - bardzo prosiłbym o kontakt telefoniczny: 501 334 290! Z góry dziękuję!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Również podziękowania dla organizatorów za fajną jak co roku giełdę.
Podziękowania rówież dla Simona, który czestował smacznym piwkiem Browaru Amber. Za piwo również wielkie dzięki Shlangbaum oraz e-prezesowi.
Przybyło parę birofilii więc giełda i udana.
Pozdrawiam i do zobaczenia za rok.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
I ja przyłączam się do podziękowań
giełda udana pod każdym względem...
Wielkie dzięki i do zobaczenia za rokhttp://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
Comment
-
-
Może i ja....
...wypowiem się na temat giełdy.
Dzięki za organizację -/ szczególnie Tomowi /
Jak zawsze - wspaniała atmosfera / dzięki WAM WSZYSTKIM / giełda udana finansowo
Smaczne piwo ŻYWE/ dopiero teraz "ożyłem" po giełdzie /
Jeszcze raz WIELKIE dzięki...
Comment
-
Comment