Pivario, smutne to co piszesz.
2008.03.29 - VIII Międzynarodowa Giełda Birofilów PIVARIA 2008
Collapse
X
-
-
WIADOMOŚCI CIĄG DALSZY...
Kolejne info organizacyjne:
Kol. ZIBI wziął na siebie organizację imprezy piątkowej, przedgiełdowej.
Odbędzie się ona w lokalu 3 KORONY (Al. Wojska Polskiego róg Królowej Korony Polskiej - po przekątnej od Pogotowia Ratunkowego).
Oficjalny start o godz. 17.00. Kto chce - może przyjść wcześniej.
Jeśli będzie ciepło, to jesteśmy na zewnątrz.
Acha - zmiana wynika z faktu licznie zapowiadających się uczestników. U Francuza byśmy się po prostu nie pomieścili.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziCzy pewne osobistości ,które to z różnych względów nie mogły zawitać do Grodu Gryfa pojawią się " tą razą"?
Comment
-
-
PLAN GIEŁDY
Ponizej podaję orientacyjny plan Giełdy:
PIĄTEK 28.03.2008
17.00 - Rozpoczęcie spotkania przedgiełdowego. Miejsce to lokal "3 KORONY" - na miejscu jemy, pijemy, dywagujemy oraz wspominamy.
SOBOTA 29.03.2008
6.00 - Otwarcie drzwi głównych Klubu Słowianin (piszę to po to, aby zamiejscowi mieli pewność, że będzie możliwość skorzystania np. z toalety. Można też po prostu poczekać w hallu, a nie na zewnątrz).
7.00 - Rozpoczęcie Giełdy i rejestracja uczestników
9.00 - Konkursy prowadzone przez ekipę Bosmana "TASK FORCE"
10.00-11.00 - Specjalnie dla uczestników 8. MGB gra świetny zespół szczeciński AFTER BLUES (koncertowali z Mirą Kubasińską i Tadeuszem Nalepą).
13.00 - Zakończenie Giełdy
Przez cały czas oczywiście giełdujemy, pijemy zdrowie sponsora, świetnie się bawimy oraz nawiązujemy i zawiązujemy kontakty towarzyskie.
Comment
-
-
ZNIŻKI PKP
Tę informację kieruję do tych, którzy nie są prenumeratorami magazynu PIVARIA: zostały jeszcze zniżki PKP. Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany ich otrzymaniem to proszę o szybkie info na PW. Napiszcie ile i pod jaki adres mam je wysłać!
Comment
-
-
Gdyby interesowały kogoś jakieś z pozostałych jeszcze browarów (wymienione na stronie głównej www.gjpbeer.com ) to istnieje pewna możliwość dostarczenia go (ich) na Giełdę. Info na adres podany na stronie (pod zdjęciem) lub PW.Last edited by sopista; 2008-03-19, 11:48.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziKolejne info organizacyjne:
Kol. ZIBI wziął na siebie organizację imprezy piątkowej, przedgiełdowej.
Odbędzie się ona w lokalu 3 KORONY (Al. Wojska Polskiego róg Królowej Korony Polskiej - po przekątnej od Pogotowia Ratunkowego).
Oficjalny start o godz. 17.00. Kto chce - może przyjść wcześniej.
Jeśli będzie ciepło, to jesteśmy na zewnątrz.
Acha - zmiana wynika z faktu licznie zapowiadających się uczestników. U Francuza byśmy się po prostu nie pomieścili.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Mimo, że pytanie nie do mnie to to napiszę to co pamiętam: widziałem tam niemieckich piwek niezły wybór no i oczywiście "Bosman", który dla autochtonów nie jest niczym specjalnym, ale dla przyjezdnych na pewno...
Comment
-
-
Ja jako przybysz wolałbym zdecydowanie napić się piwa z Czarnkowa, a nie Bosmana,bo przecież lany Bosman jest wszechobecny w Grodzie Gryfa i w każdej chwili można się jego napić( swoją drogą wątpliwa przyjemność),dodatkowo pewnie będzie też na giełdzie...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Oprócz "Bosmana" - jak pisałem powyżej - są jeszcze piwa niemieckie, no, ale Ty wolisz piwo z Czarnkowa...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziJa jako przybysz wolałbym zdecydowanie napić się piwa z Czarnkowa, a nie Bosmana,bo przecież lany Bosman jest wszechobecny w Grodzie Gryfa i w każdej chwili można się jego napić( swoją drogą wątpliwa przyjemność),dodatkowo pewnie będzie też na giełdzie...
A co do giełdy to dobrze że będzie Bosman,a nie Volt.
Comment
-
-
Czy jest możliwość dostarczenia mi na giełdę piw z browarów: Jagiełły, Janowa Lubelskiego, Koreba, Staropolskiego lub Zodiaka? W zamian będę miał w podzięce m.in. piwo Full z Połczyna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy jest możliwość dostarczenia mi na giełdę piw z browarów: Jagiełły, Janowa Lubelskiego, Koreba, Staropolskiego lub Zodiaka? W zamian będę miał w podzięce m.in. piwo Full z Połczyna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy jest możliwość dostarczenia mi na giełdę piw z browarów: Jagiełły, Janowa Lubelskiego, Koreba, Staropolskiego lub Zodiaka? W zamian będę miał w podzięce m.in. piwo Full z Połczyna.
Janowa nie mogę obiecać,ale będę się starał
do zobaczenia
Comment
-
Comment