Pivaria 2008 w TVN24
2008.03.29 - VIII Międzynarodowa Giełda Birofilów PIVARIA 2008
Collapse
X
-
-
O imprezie było również w "Teleexpresie".
Zainterosowanym podam, że odwiedziły nas media:
Magazyn "PIVARIA", PAP, "Kurier Szczeciński", "Głos Szczeciński", "Moje Miasto", TVP, "Polskie Radio Szczecin" oraz "Gazeta Wyborcza"
Comment
-
-
Na stronie itvp.pl codziennie, ok.20 mozna juz spokojnie obejrzec aktualne wydanie teleexpressu. Juz sie doczekac nie moge, coby zobaczyc gdzies w kadrze te wszystkie media...
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedzi(...)Juz sie doczekac nie moge, coby zobaczyc gdzies w kadrze te wszystkie media...
Acha: zapomniałem o "Radio na fali".
Comment
-
-
Nie ujrze przedstawiciela Magazynu "Pivaria"? O ja biedny Chyba zabiore sie za skrecanie regalu, coby do 20 doczekac...Last edited by naczelnik; 2008-03-29, 17:37.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziNie ujrze przedstawiciela Magazynu "Pivaria"? O ja biedny Chyba zabiore sie za skrecanie regalu, coby do 20 doczekac...
Comment
-
-
O giełdzie w lokalnej TVP o tu: http://ww6.tvp.pl/248,20080329686428
Acha. Było jeszcze o imprezie w TOK FM. No i oczywiście będzie w Magazynie PIVARIA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziNiestety,link do TVP nie działa...
Error 404
Comment
-
-
Niedawno i ja dotarłem do domu po szczecińskich i poznańskich piwnych konsumpcjach.
Dzięki wszystkim za jak zwykle fajną imprezę a szczególnie:
- Pivarii - głównemu organizatorowi;
- Zbyszkowi S. za przedgiełdową imprezę, choć gdyby to był Czarnków a nie Bosman to byłoby duuuużo przyjemniej dla żołądka i kubków smakowych;
- Kangurowi i Grażynie za przetrzymywanie moich zwłok i karmienie ich oraz wycieczkę na zakupy za Odrę;
- Danielowi J. za piwka własnej roboty ze Świnoujścia;
- Karelowi z Brna za "pilnowanie" moich bambetli na giełdzie
A ponieważ podobno straty zawsze muszą być to zostawiłem w Szczecinie mój giełdowy kufelek z Kamenitzy. Cześć jego pamięciWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
robiłeś zdjęcia przez żółte okulary?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzirobiłeś zdjęcia przez żółte okulary?
Tak a propos żółtaczki już nie można miećLast edited by Pogoniarz; 2008-04-01, 10:12.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment