szlaban otwiera ochraniarz.widocznie poszedł na siusiu.oczywiście żartuję,ale faktycznie szlaban mnie zraził.
2008.05.10 - II Wałbrzyska Górnicza Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
trochę masz racji
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bogdan21 Wyświetlenie odpowiedziJa byłem z dziewczyną w godzinach 8-9. Widziałem też kilka osób w koszulkach Łowcy Birofiliów, jakieś auto na poznańskich numerach...
W sumie na każdej giełdzie na jakiej byłem do tej pory najwięcej można było kupić/wymienić na samym początku a tutaj było około 10 osób:/ Niestety rzucał się w oczy brak sponsora, brak gadżetów giełdowych, przekąsek oraz piwa z kija. Była sala i były stoliki dla giełdowiczów. Kupiłem 2 podstawki żeby nie wyjść z pustymi rękami
Zatęskniłem trochę za świdnickimi giełdami przez Krzysia organizowanymi...
Comment
-
-
Marusia wspominała że wystapił konflikt terminów , więc zapewne jest to jedna z przyczyn mniejszej frekwencji.
Moje uwagi na gorąco sa więc takie : lepiej dobrać termin, nieco lepiej nagłośnić ( m.in. na tym forum ) , wydzielić taśmami teren do parkowania i podnieść szlaban
Już wspominałem że miejsce ma swój urok, jest miejsce do parkowania , odległość od dworca PKS i PKP nie jest aż taka wielka ( jak na wałbrzyska specyfikę ) więc mam nadzieję że mimo wszystko III Giełda się odbędzie.
Comment
-
Comment