Oczywiście,że będzie można się napić piwka.Mamy specjalne ustronne miejsce na tego typu atrakcje.
2008.05.10 - II Wałbrzyska Górnicza Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziWszystko wskazuje na to że wbiore się na małe rozpoznanie do WałbrzychaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziZrob przy okazji rozpoznanie na dworcu miasto, czy tam rzeczywiscie broka mozna ustrzelic z kija
Comment
-
-
Ktos kiedys pisal , ze przed dworcem mozna broka napic.
STojac przed wejsciem jest "knajpa" po prawej stronie , przy samej ulicy...raczej zadna knajpa na dworcu - tej chyba tam nie ma...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Czy ktoś z browarbizowców był w końcu na tej giełdzie?
Comment
-
-
Ja byłem z dziewczyną w godzinach 8-9. Widziałem też kilka osób w koszulkach Łowcy Birofiliów, jakieś auto na poznańskich numerach...
W sumie na każdej giełdzie na jakiej byłem do tej pory najwięcej można było kupić/wymienić na samym początku a tutaj było około 10 osób:/ Niestety rzucał się w oczy brak sponsora, brak gadżetów giełdowych, przekąsek oraz piwa z kija. Była sala i były stoliki dla giełdowiczów. Kupiłem 2 podstawki żeby nie wyjść z pustymi rękami
Zatęskniłem trochę za świdnickimi giełdami przez Krzysia organizowanymi...Last edited by bogdan21; 2008-05-11, 17:01.
Comment
-
-
Też tam zajrzałem na chwilkę. Giełda malutka, osób niewiele, wystawiających zaledwie kilku.
Zapewne to nie jedyny powód słabej frekwencji , ale mnie nieco zaskoczył zamknięty szlaban na wjeździe. Pomyślałem nawet w pierwszej chwili że Giełdy nie ma wogóle , albo że źle trafiłem - takie rozwiązanie raczej nie zachęca do wejścia.
Miejsce ma swój urok, bo idąc do sali w której odbywała sie Giełda ( na II piętrze) widziało się pomieszczenia które wyglądały jak gdyby poprzedniego dnia byli tam jeszcze górnicy
Comment
-
Comment