Dotarłymoge wysłać komuś 2 zniżki na pkp pisac na PW
2008.05.17 - Tychy, 31. Międzynarodowa Giełda Tyska "Łowcy Birofiliów"
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dudzik17 Wyświetlenie odpowiedziDotarłymoge wysłać komuś 2 zniżki na pkp pisac na PW
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulu Wyświetlenie odpowiedziZaproszenie dotarło, jednak bez zniżki PKP. Czy tylko u mnie nie było, czy nie zdążono zorganizować i nikt nie dostał?
Comment
-
-
Również mogę przekazać komuś zniżkę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziDaj szansę naszej poczcie
PS. Do mnie zaproszenie też jeszcze nie dotarło.
Comment
-
-
Grand Imperial Porter, BOSS Porter, Cornelius Weizen, Jabłonowo Miodowe Mocne oraz Bernard Cerny i Jantarovy w ładnych flaszkach też mogę przywieźć. Zapisy na PW.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Berg Premium z Ambera ktoś chce?
DC Pils i DC Mocne z Jagiełły?
Jestem chętny na Koreb ciemny i Grudziądz może też być ciemny.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika razmus Wyświetlenie odpowiedziMoże ktoś jedzie z Łodzi, przez Łódź lub okolice i ma wolne jedno miejsce - pociąg z Łodzi jest w Tychach 8.18
* z tego przystanku jest 60 sekund drogi do Hali Tyskiej giełdy kwiatowej, w której odbywa się giełda birofilów, no chyba, że ktoś trafi na czerwona światło na pasachLast edited by mlody_w_fachu; 2008-05-12, 18:44.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziGrand Imperial Porter, ... mogę przywieźć...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Szukam fartuchów kelnerskich i obrusów z czeskich i słowackich browarów
Mam pytanko do uczestników: szukam fartuchów kelnerskich i obrusów z czeskich i słowackich browarów.
Jak ktoś ma, to będę w Tychach i możemy pogadać np. o ich odpłatnym lub nieodpłatnym przekazaniu w bardzo dobre ręce...
Comment
-
Comment