Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika razmus
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.05.17 - Tychy, 31. Międzynarodowa Giełda Tyska "Łowcy Birofiliów"
Collapse
X
-
Last edited by mlody_w_fachu; 2008-05-15, 13:18.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulu Wyświetlenie odpowiedziPytanie na szybciocha do tubylców - skoro już przyjadę taki kawał to po giełdzie co warto zobaczyć w Tychach lub w okolicy? Niekoniecznie muszą to być atrakcje turystyczne związane z piwem.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Atrakcje Turystyczne
Jeśli chodzi o same Tychy to proponuje zacząć od Browarów Tyskich, możesz zejść do Rynku gdzie jest ładny stary kościół. Jeśli chodzi o Tychy polecam także, Ośrodek Wypoczynkowy Paprocany oraz Zameczek Myśliwski w Promnicach po drugiej stronie jeziora. Nie wiem czy będziesz samochodem czy będziesz podrózował autobusem.
To jeśli chodzi o Tychy, a jeśli chodzi o Województwo to m.in. polecam przejżeć te strony:
NOL-TYCHY www.NOLTYCHY.pl
Comment
-
-
Zaproszenie w tym roku dostałem - dziękuję organizatorom.
Bardzo proszę wybierających się na giełdę o zabranie piw z kapslami, które mogą uzupełnić moją kolekcję: http://kapsle.w.interia.pl/
Mogę kilka osób, wybierających się na giełdę zabrać z Krakowa info na priv.Last edited by pIvo; 2008-05-16, 08:15.
Comment
-
-
może też trafimy ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzimoże też trafimy ?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Przede wszystkim podziękowanie dla organizatorów za zorganizowanie tak fantastycznej imprezy.
Zrobiła na mnie duże wrażenie, a w szczególności tłumnie odwiedzający ją kolekcjonerzy jak i duża liczba stoisk. Kolekcjonersko i towarzysko giełda bardzo udana."Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.Goethe
Comment
-
-
giełda bardzo udana podziękowania dla organizatorów
do zobaczenia w Żywcu, mam nadzieję, że będzie rónie udana.Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
Giełda Towarzysko udana. Jeśli chodzi o zdobycze to niestety dla mnie - kiszka.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dziękuję za udane giełdowanie! U mnie i towarzysko i kolekcjonersko było tip-top 3 nowe butle doszły do zbioru- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment