Gielda tradycyjnie rewelacyjna.Podziekowania dla organizatorow!
2008.05.17 - Tychy, 31. Międzynarodowa Giełda Tyska "Łowcy Birofiliów"
Collapse
X
-
Była to dopiero moja druga giełda na jakiej byłem, ale było super
Poszczęściło mi się nawet w losowaniu i teraz mogę zagrać w EuroTyskie
Podziękowania dla organizatorówCo jest?!
— Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.
Comment
-
-
Kolekcjonersko giełda nieudana, ale do tego zdążyłem się już przyzwyczaić. Będę musiał chyba zakres moich birofilskich zainteresowań poszerzyć. Towarzysko i piwnie jak najbardziej pozytywnie. Piwniczka wypełniła się piwkami, których nie miałem okazji jeszcze próbować.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Plusy i fusy
Też tam byłem i piwo z miodem piłem.
Przybyło mi parę drobiazgów, porozmawiałem z zacnymi ludźmi i było OK.
Ale słyszałem też o jakimś wielkim zgrzycie: ktoś z Warszawy zachował się w sposób wyjątkowo chamski w stosunku do organizatorów.
Comment
-
-
Podziękowania dla organizatorów
Jak dla mnie giełda udana, do zbioru doszło kilkadziesiąt etykiet. Gadżety też praktyczne, smaczny poczęstunek, dużo mniejsca. Same pozytywy. Kol. Pivaria wspomniał coś o jakimś zgrzycie, nie żebym był ciekawy ale o co poszło ? pozdrawiam i do zobaczenia w Żywcu. Wasze
Comment
-
-
Witam,
Dziękuję wszystkim birofilom za liczne przybycie i jak zawsze bardzo dobrą atmosferę!
Co do przypadku osoby, która zachowała się poniżej wszelkiej krytyki potwierdzam jak również to, że wobec tej osoby zostaną wyciągnięte konsekwencje.
Ale nie skupiając się na rzeczach nieprzyjemnych - dziękuję za wspaniałą atmosferę giełdową wszystkim uczestnikom!
Comment
-
-
Duże podziękowanie dla osób z Browaru Książęcego w Tychach które zajmowały się organizacją giełdy, za stworzenie miłej atmosfery tego spotkania, praktyczne upominki dla braci birofilskiej oraz za bluzy polarowe dla śląskiego klubu birofilów, co do incydentu, osoba ta jest PERSONA NON GRATA NA GIEłDACH W TYCHACH, ale jeśli się pojawi, od hanysów ma operacje plastyczną twarzy gratis !!!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedziDuże podziękowanie dla osób z Browaru Książęcego w Tychach które zajmowały się organizacją giełdy, za stworzenie miłej atmosfery tego spotkania, praktyczne upominki dla braci birofilskiej oraz za bluzy polarowe dla śląskiego klubu birofilów, co do incydentu, osoba ta jest PERSONA NON GRATA NA GIEłDACH W TYCHACH, ale jeśli się pojawi, od hanysów ma operacje plastyczną twarzy gratis !!!!!!Operacja, operacją - ale gdyby tak upublicznić / organizatorowie chyba mają prawo / dane tego gagatka, też jak mniemam byłby to dla niego wstyd i obciach.
Jak można psuć klimat tak świetnej imprezki...
Jestem zdegustowany...
Comment
-
-
Na początku biję się w piersi i przepraszam kolekcjonerów warszawskich ze posądziłem ich o ten chamski wybryk na giełdzie , ale pisałem to bardzo emocjonalnie, niestety okazało się że tą osobą jest kolekcjoner z katowic znany wszystkim z głośnego zachowania na każdej giełdzie,osobnik ( W.B ) ten awanturował się już w ubiegłym roku, ale w tym roku jego chamstwo osiągnęło szczyty, postawił sobie chyba za cel obrażenie osób z kompanii piwowarskiej ,które zrobiły bardzo dużo dla ruchu kolekcjonerskiego , klubu birofilów, i możliwości spotkania się kolekcjonerów z całej Polski i zagranicy na giełdach w Tychach. tacy ludzie powinni być eliminowanii i bojkotowani przez prawdziwych kolekcjonerów. Jeszcze raz przepraszam Warszawe , mam nadzieję że takie sytuacje już się nie powtórzą.
Comment
-
-
No to jest przykre. Ale przyszedł mi w związku z tym pomysł na gadżet - krawat birofila - wiadomo, że kolekcjoner w krawacie jest mniej awanturujący się.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment