2008.05.17 - Tychy, 31. Międzynarodowa Giełda Tyska "Łowcy Birofiliów"

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gacka
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.10
    • 373

Gielda tradycyjnie rewelacyjna.Podziekowania dla organizatorow!
    Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• Dziubak
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2005.08
      • 67

Wielkie podziękowania dla organizatorów! Dużo kolekcjonerów z kraju i zagranicy, mnóstwo miejsca. Giełda bardzo udana.

Comment

• jasiu_piwosz
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.12
        • 620

Podziękowania dla organizatorów za bardzo udaną Giełdę.
        Ogólnie było super.

Comment

• misjogi
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2006.04
          • 147

Giełda OK! Wreszcie poznałem narzeczoną mariana 1920

Comment

• xpawulonx
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2006.08
            • 5

Była to dopiero moja druga giełda na jakiej byłem, ale było super
            Poszczęściło mi się nawet w losowaniu i teraz mogę zagrać w EuroTyskie
            Podziękowania dla organizatorów
            Co jest?!
            — Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Comment

• iommi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.07
              • 1522

Kolekcjonersko giełda nieudana, ale do tego zdążyłem się już przyzwyczaić. Będę musiał chyba zakres moich birofilskich zainteresowań poszerzyć. Towarzysko i piwnie jak najbardziej pozytywnie. Piwniczka wypełniła się piwkami, których nie miałem okazji jeszcze próbować.

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• pivaria
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.03
                • 1538

Plusy i fusy

Też tam byłem i piwo z miodem piłem.
                Przybyło mi parę drobiazgów, porozmawiałem z zacnymi ludźmi i było OK.
                Ale słyszałem też o jakimś wielkim zgrzycie: ktoś z Warszawy zachował się w sposób wyjątkowo chamski w stosunku do organizatorów.
                PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
                www.pivaria.pl
                https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

• etykieta
                  • 2005.08
                  • 180

Podziękowania dla organizatorów

Jak dla mnie giełda udana, do zbioru doszło kilkadziesiąt etykiet. Gadżety też praktyczne, smaczny poczęstunek, dużo mniejsca. Same pozytywy. Kol. Pivaria wspomniał coś o jakimś zgrzycie, nie żebym był ciekawy ale o co poszło ? pozdrawiam i do zobaczenia w Żywcu. Wasze

Comment

• PiwoszkaTyska
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2003.08
                    • 69

Witam,

Dziękuję wszystkim birofilom za liczne przybycie i jak zawsze bardzo dobrą atmosferę!
                    Co do przypadku osoby, która zachowała się poniżej wszelkiej krytyki potwierdzam jak również to, że wobec tej osoby zostaną wyciągnięte konsekwencje.
                    Ale nie skupiając się na rzeczach nieprzyjemnych - dziękuję za wspaniałą atmosferę giełdową wszystkim uczestnikom!

Comment

• tyskikufel
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2003.04
                      • 772

Duże podziękowanie dla osób z Browaru Książęcego w Tychach które zajmowały się organizacją giełdy, za stworzenie miłej atmosfery tego spotkania, praktyczne upominki dla braci birofilskiej oraz za bluzy polarowe dla śląskiego klubu birofilów, co do incydentu, osoba ta jest PERSONA NON GRATA NA GIEłDACH W TYCHACH, ale jeśli się pojawi, od hanysów ma operacje plastyczną twarzy gratis !!!!!!

Comment

• sopista
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.01
                        • 1747

Ja również przyłączam się do podziękowań. Mój udział w Giełdzie został zakończony przed chwilą umieszczeniem ostatniej etykiety przywiezionej z tej imprezy. Przy okazji, podziękowania dla niestrudzonego kierowcy - Miłosza.

Comment

• winczer
                          • 2002.05
                          • 233

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzi
                          Duże podziękowanie dla osób z Browaru Książęcego w Tychach które zajmowały się organizacją giełdy, za stworzenie miłej atmosfery tego spotkania, praktyczne upominki dla braci birofilskiej oraz za bluzy polarowe dla śląskiego klubu birofilów, co do incydentu, osoba ta jest PERSONA NON GRATA NA GIEłDACH W TYCHACH, ale jeśli się pojawi, od hanysów ma operacje plastyczną twarzy gratis !!!!!!
                          Operacja, operacją - ale gdyby tak upublicznić / organizatorowie chyba mają prawo / dane tego gagatka, też jak mniemam byłby to dla niego wstyd i obciach.

Jak można psuć klimat tak świetnej imprezki...

Jestem zdegustowany...
                          Pij piwo.....będziesz wielki!!!

ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA: http://www.youtube.com/watch?v=NyjkqS-TwFs

Comment

• skandal
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.05
                            • 1439

Kolekcjonersko dobrze, giełda fajna. Za to gorące pozdrowienia po raz kolejny dla PKP Coraz gorzej.

Comment

• tyskikufel
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2003.04
                              • 772

Na początku biję się w piersi i przepraszam kolekcjonerów warszawskich ze posądziłem ich o ten chamski wybryk na giełdzie , ale pisałem to bardzo emocjonalnie, niestety okazało się że tą osobą jest kolekcjoner z katowic znany wszystkim z głośnego zachowania na każdej giełdzie,osobnik ( W.B ) ten awanturował się już w ubiegłym roku, ale w tym roku jego chamstwo osiągnęło szczyty, postawił sobie chyba za cel obrażenie osób z kompanii piwowarskiej ,które zrobiły bardzo dużo dla ruchu kolekcjonerskiego , klubu birofilów, i możliwości spotkania się kolekcjonerów z całej Polski i zagranicy na giełdach w Tychach. tacy ludzie powinni być eliminowanii i bojkotowani przez prawdziwych kolekcjonerów. Jeszcze raz przepraszam Warszawe , mam nadzieję że takie sytuacje już się nie powtórzą.

Comment

• adam16
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                • 2001.02
                                • 9865

No to jest przykre. Ale przyszedł mi w związku z tym pomysł na gadżet - krawat birofila - wiadomo, że kolekcjoner w krawacie jest mniej awanturujący się.
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz
                                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Przetwarzanie...
                                X