2008.04.06 - Katowice, VI Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
Gdyby kolega NOODLES bywał na giełdach w katowickim Spiżu to wiedział by że załatwiłem piwo po niższej cenie dla wszystkich uczestników tego spotkania.
6 kwietnia też będzie piwo po 4 zł tak jak było w listopadzie roku ubiegłego.Comment
-
Dyrekcja obiecała mi że na kwietniowej giełdzie będzie coś więcej do zjedzenia.
W listopadzie bylo nędznie w tym temacie bo nasza Giełda była jak zwykle po sobotniej dyskotece na którą zawitała okropnie głodna młodzierz i wyjadła prawie wszystko co się dało.
Będzie można nabyc' placek piwosza którego niema w menu [tak obiecał szef lokalu].Comment
-
Dyrekcja obiecała mi że na kwietniowej giełdzie będzie coś więcej do zjedzenia.
W listopadzie bylo nędznie w tym temacie bo nasza Giełda była jak zwykle po sobotniej dyskotece na którą zawitała okropnie głodna młodzierz i wyjadła prawie wszystko co się dało.
Będzie można nabyc' placek piwosza którego niema w menu [tak obiecał szef lokalu].
Ale FCJP nie śpi... po starej znajomości interpunkcji się nie czepiamDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
A jaką czcionką będą uhonorowani mieszkańcy Districkt Warschau, którzy pojawią się na giełdzie?
A tak na poważnie: w tym roku robię inaczej niż dotychczas.
Katowice na wiosnę a Tychy jesienią.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Kolega NOODLES był na kilku ostatnich giełdach w Spiżu. Nie zawsze mógł pić piwo bo przyjechał samochodem a gdy kupił sobie piwo na wynos do przygotowanych uprzednio butelek PET został skasowany według cennika. Tym bardziej kolega NOODLES cieszy się ze zniżki.Comment
-
I pet'ów tyż wiyncyj niech se przyrychtujom, łostanio mieli aż cziy
Piwo na wynos tyż bydzie zniżka czy niy???po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobekComment
-
To ciekawe jak by mój Gorzków wyglądał przecież według mapy to właściwie początek gór;p
A na poważnie nigdy w Spiżu nie byłem ale w tym roku zrobię wszystko zeby tam być, po tym jak koledzy ze Śląska opowiadali mi na Krakowskiej Giełdzie jakie to jest specyficzne i znakomite spotkanie.Tylko jeden mały problem dzeiwczynę przekonać;pComment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Jeszcze nie byłem na tej giełdzie i teraz sie tam wybieram.Mam pytanie czy mozna tam wymienić lub kupić cos do kolekcji?Dzięki za informacje i pozdrawiam!Comment
-
Etykiet nie zabraknieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Nawet jeśli nie powiększysz znacząco kolekcji etykiet to na pewno powiększysz kolekcję wypitych piw.Comment