A ja dużo chętniej od podstawek widziałbym jakieś zniżki na piwo dla giełdowiczów. 6 zł za kufel to sporo zwłaszcza jak się człowiek rozpędzi i będzie chciał przypomnieć sobie wszystkie dostępne smaki.
2008.04.06 - Katowice, VI Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedzi. Ale każdy uczestnik giełdy może kupić tylko jedną podstawkę . Takie jest moje zdanie.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny Wyświetlenie odpowiedziPostaramy się być w komplecie z żoną - będą 2 podstawki :-PMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
O ile będzie kilka rodzajów podstawek (po co?) to proszę o zgodę browaru zatwierdzającą każdy wzór o ile zależy organizatorom na katalogowaniu tych giełdowych podstawek - tak gwoli przypomnienia
Comment
-
-
Na temat podstawki giełdowej rozmawiałem z panem B. Spiżem i wyraził na takową zgodę. Jest tylko kwestia paru formalności i będzie podstawka. Myślę że do listopadowej giełdy wszystko da się załatwic' i wydrukowac'. Żeby użyc' loga niestety muszę miec' pisemną zgodę właściciela bo bez niej nawet tego tematu nie zacznę. Poza tym jeszcze trzeba znaleśc' drukarnię która powiedzmy zrobi 200 sztuk. Pytałem w kilku miejscach to temat zaczyna się od minimum 1000 sztuk. Jeśli ktoś z Forumowiczów ma znajomości w takiej drukarni która zrobi taką ilośc' jaka nam odpowiada to proszę o kontakt na PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedzijeden wzór podstawki wystarczyPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur Wyświetlenie odpowiedzilogo Spiża z nazwami miast uczestników giełdy. Tych śląskich pisanych gotykiem, tych zagłębiowskich cyrylicą. Pisownia reszty nazw do uzgodnienia.Last edited by pwolak; 2008-03-04, 21:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur Wyświetlenie odpowiedziJestem jak najbardziej za. Proponuję logo Spiża z nazwami miast uczestników giełdy. Tych śląskich pisanych gotykiem, tych zagłębiowskich cyrylicą. Pisownia reszty nazw do uzgodnienia.
a jeśli się trafią jacyś uczestnicy z miast spoza Śląska i Zagłębia - to Braille'em je wydziergaćNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur Wyświetlenie odpowiedziJestem jak najbardziej za. Proponuję logo Spiża z nazwami miast uczestników giełdy. Tych śląskich pisanych gotykiem, tych zagłębiowskich cyrylicą. Pisownia reszty nazw do uzgodnienia.
Comment
-
-
Bałdzo smieszne, bałdzo śmieszne...
Mnie proszę napisać pół na pół, bo urodziłem sie na Ślasku, a mieszkam w Zagłębiu
Postaramy się zawitać z Redyną - przynajmniej na chwilę"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
To jesteś prawie jak ta moja koleżanka w poprzedniej firmie. Jak pewnego dnia sie zatrudniła, to wszyscy byliśmy zachwyceni jej pięknymi długimi nogami. Rzeczona mieszkała w Sosnowcu, a przyjeżdżała do pracy do Katowic.I jeden kolega zdobył się na porównanie, ze jej nogi są tak długie, że gdyby zrobiła szpagat, to jedną nogą sięgałaby do Sosnowca, a drugą do Katowic. A ponieważ nasze męskie towarzystwo było mieszane, tj śląsko-zagłębiowskie, to zaraz każdy czuł się patriotycznie zobowiązany opowiedzieć po którejś stronie tego szpagatu. I wszyscy się opowiedzieli. Tylko ja jeden jakoś tak stwierdziłem, ze najchętniej znalazłbym się dokładnie pośrodku.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
Comment