2008.11.1-2 - Ukraina, Lwów - Giełda Birofilów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • LenDo
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.09
    • 395

Giełda była naprawdę dobrze zorganizowana. Każdy kto się zarejestrował otrzymywał pamiątkowe zdjęcie, podstawki, etykiety, kufel, pin, kalendarzyki...no i mógł pić piwo na giełdzie ile chciał.

Z tego co wiem to zarejestrowało się ponad 120 kolekcjonerów.
    Najwięcej było oczywiście z Ukrainy i Rosji, było też kilka osób z Białorusi, Litwy Estonii
    i chyba 2 osoby z Mołdawi. Z Polski z było 7 kolekcjonerów [4 kapslarzy, 2 podstawkarzy i chyba etykieciarz]

Jak na razie najlepsza giełda na jakiej byłem.
    Przywiozłem kilka setek kapsli do kolekcji.

I to chyba tyle...
    Smutna wiadomość jest tylko taka, iż już prawie na pewno za rok nie będzie giełdy we Lwowie..tylko w Kijowie..
    "Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.Goethe

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2002.07
      • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LenDo Wyświetlenie odpowiedzi
      i chyba 2 osoby z Mołdawi.
      Byli to: kolekcjoner kapsli Wowa z Kiszyniowa i Wiktor z Naddniestrza, kolekcjoner etykiet, wiem, że miał tam mieć nowości z dwóch nowych mołdawskich browarów
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• becik
        🥛🥛🥛
        • 2002.07
        • 14999

Giełda we Lwowie jest na jesieni
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• LenDo
          Porucznik Browarny Tester
          • 2006.09
          • 395

Dokładnie 24 i 25 września. Przynajmniej takie info znalazłem na stronie słowackiego kolekcjonera.
          "Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.Goethe

Comment

• darek99
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.04
            • 2147

Jeśli ktoś ma potwierdzone dane o giełdzie we Lwowie to proszę o info w tym temacie.
            Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
            Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
            skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
            Epikur z Samos.

Comment

• Grothesk
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2005.11
              • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedzi
              Otrzymałem oficjalną informację o giełdzie (cały program) która odbędzie się w grudniu.
              Info przekazałem Administracji.
              Giełda we Lwowie w grudniu? Podaj proszę datę.

Tomek

Comment

• becik
                🥛🥛🥛
                • 2002.07
                • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
                Giełda we Lwowie w grudniu? Podaj proszę datę.

Tomek
                temat giełdowy jest tutaj

Comment

Przetwarzanie...
                X