Zniżek na dojazd niestety niet ale wzamian są na piwo.
2008.11.09 - Katowice, VII Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedziZniżek na dojazd niestety niet ale wzamian są na piwo.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziBendem, bendem i scem zniżkę na duuużo piwaDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziHe, kolejna giełda mi mija.
Niestety mnie nie będzie (napięty plan) i bajtel bo gieburstak.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziAle na biesiadzie bydziesz?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziTyż nie, kolejny zjazd. ...po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Comment
-
-
I po kolejnej giełdzie, Jasiowi i wszystkim organizatorom, dzięki za organizację.
Piwo było smaczne i pod dostatkiem, atmosfera super ( no może poza dymem papierosowym) , miejsca pod dostatkiem, żarełko pod ręką .
Przy okazji sorry za wieczne błyskanie jak zobaczyłem ile mam zdjęć to od razu wiedziałem, że piwo zdobiło swoje
Fotki można pobrać z serwera: http://www.sendspace.pl/file/eWhxokhJ/ od razu uprzedzam ,że są zabezpieczone hasłem. Kogo znam i był na giełdzie podam hasło na PW, ewentualnie podać komórkę to się dogadamy jak po nicku nie rozpoznam.
Comment
-
Comment