2008.09.20 - Lublin, VII Lubelska Giełda Birofilii
Collapse
X
-
Comment
-
Jestem tutaj nowa, właściwie dopiero dzisiaj się zarejestrowałamChciałabym się dowiedzieć , czy każdy może przyjść na tą giełdę ? Czy to raczej zamknięta impreza dla nowych osób? Jak ktoś może to niech podzieli się ze mną informacjami na ten temat. I ostatnie pytanie czy wejście na giełdę jest płatne?
Pozdrawiam wszystkich serdecznieComment
-
Comment
-
Ludkom z Opola proponuję zniżki na PKP - mam kilka nadmiarowych. info na PW.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2008-09-17, 20:40.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Szczecin duchowo z Lublinem
Powiem tak: nigdy nie byłem w Lublinie. W zeszłym roku chciałem jechać, ale, niestety, zachorowałem.
W tym roku też bym chciał pojechać, ale, kurde, nie mogę.
No to całuję wszystkie pyski od Sylwi i Odyna począwszy, a na Yourecku skończywszy!!!Comment
Related Topics
Collapse
-
Po raz 19 w Elblągu spotkają się fanatycy birofilii. Wraz z upływem czasu pojawiać się będą nowe informacje dotyczące imprezy
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-01-14, 13:22 -
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Zapraszamy na XVI Elbląską Giełdę Birofilii która odbędzie się 12 listopada przy ul. Dębowej 1C "U Aktorów ". Zapraszamy również na spotkanie przed giełdowe które odbędzie się na miejscu giełdy 11 listopada tj. piątek godz.17. Startujemy o godz. 7 limitu czasowego u nas nie...
-
-
-
Jak na razie bez info na stronach internetowych
-
-
-
Najbliższe znane mi imprezy piwne to:-
WRZESIEŃ 2024
13-14 - CIESZYN - Cieszyńska Jesień Piwna