Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jozi02
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.09.20 - Lublin, VII Lubelska Giełda Birofilii
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika odyn Wyświetlenie odpowiedzia co z degustacja:
na spotkaniu przed giełdowym będziesz?
Comment
-
-
bilety PKP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedzizawsze na giełdzie jest piwo do degustacjioczywiście bezalkoholowe
Comment
-
-
Jestem tutaj nowa, właściwie dopiero dzisiaj się zarejestrowałam Chciałabym się dowiedzieć , czy każdy może przyjść na tą giełdę ? Czy to raczej zamknięta impreza dla nowych osób? Jak ktoś może to niech podzieli się ze mną informacjami na ten temat. I ostatnie pytanie czy wejście na giełdę jest płatne?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Comment
-
-
pogoda
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziNa giełdę może przyjść każdy i nie ma ograniczeń wiekowych.Wejście na giełdę będzie płatne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedzizawsze na giełdzie jest piwo do degustacjioczywiście bezalkoholowe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miniawa1 Wyświetlenie odpowiedzia będzie ktoś miał puszki na sprzedaż
Comment
-
-
Ludkom z Opola proponuję zniżki na PKP - mam kilka nadmiarowych. info na PW.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2008-09-17, 20:40.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Szczecin duchowo z Lublinem
Powiem tak: nigdy nie byłem w Lublinie. W zeszłym roku chciałem jechać, ale, niestety, zachorowałem.
W tym roku też bym chciał pojechać, ale, kurde, nie mogę.
No to całuję wszystkie pyski od Sylwi i Odyna począwszy, a na Yourecku skończywszy!!!
Comment
-
Comment