Cóż mogę powiedzieć Wielki UKŁON dla organizatorów Wasze zdrówo
Ludzie dopisal,kolekcja podstawek powiekszona..
Same plusy Tak dalej
do zobaczenia za rok
Wielkie dzięki dla wszystkich osób które przyczyniły się do zorganizowania giełdy...
Dla adi_999 za herbowe z Koreba oraz dla wszystkich którzy umilali czas podczas giełdy.
Oczywiście giełda udana towarzysko ale i kolekcjonersko...
jeszcze raz zdrowie organizatorów
Giełda z roku na rok jest coraz większa.
Warto stoliki postawić na korytarzach, gdyż na głównej sali stoją po prostu zbyt ciasno. Rozpoczęcie o godzinie 8 sprawdziło się w pełni i stanie się, jak sadzę, dobrym przykładem dla innych organizatorów. Podziękowania dla wszystkich, którzy przywieźli piwa ze swoich okolic, a szczególne dla tych, którzy dowieźli je z zagranicy. Co dla mnie najważniejsze, mój szesnastomiesięczny syn zaliczył swój debiut giełdowo-birofilski. :-)
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
mój szesnastomiesięczny syn zaliczył swój debiut giełdowo-birofilski. :-)
tatuś,mamusia i szesnastomiesięczny syn -trzy osoby,trzy komplety
P.S.nie twierdzę że to jest na allegro
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102
Nieodpowiednia dystrybucja tych podstawek na Giełdzie, chyba też się do tego przyczyniła, że jedni mają nawet po 3 komplety a drudzy nie mają nawet po jednej sztuce, a chcieliby mieć.
Gdyby był odpowiedni nakładf to na pewno do czegoś takiego by nie doszło no ale wyszło jak zawsze w Polsce czyli nijak.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
W sobotę tj. 18-09-2021 odbędzie się IX Zagłębiowska Giełda Birofiliów. Bramy otwierają się dla Wszystkich Uczestników punktualnie o godzinie 8:00 rano.
Serdecznie zapraszamy Kolekcjonerów do Browaru na Jurze w Zawierciu przy ulicy Paderewskiego 114. Do zobaczenia już w sobotę
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Wywołuję temat i czekam, czy może ktoś kompetentny się wypowie. Czy w ogóle jesienna giełda się odbędzie? A jeśli tak, to kiedy? Tak powoli trzeba zacząć jakoś planować przyszły miesiąc, a może nawet jakiś bilet na Flixbusa nabyć? Przy okazji dobrze by było wiedzieć, czy wyjazd...
Comment