Jeśli ktoś z Opola obudził się z ręką w nocniku i nie ma jak dotrzeć do Tychów - oferujemy wyjazd samochodem na giełdę - chętnych zapraszam na PW.
2008.10.18 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2008-10-17, 18:43.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Wielkie dzięki dla wszystkich osób które przyczyniły się do zorganizowania giełdy...
Dla adi_999 za herbowe z Koreba oraz dla wszystkich którzy umilali czas podczas giełdy.
Oczywiście giełda udana towarzysko ale i kolekcjonersko...
jeszcze raz zdrowie organizatorówhttp://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
Comment
-
-
Dla co niektórych giełda też finansowo będzie udana.... ale cóż takie czasy.http://www.allegro.pl/item462636997_...ane_3_szt.html„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gacka Wyświetlenie odpowiedziCo raz wiecej ludzi na tej gieldzie!
Comment
-
-
Tychy 18.10.2008
Giełda z roku na rok jest coraz większa.
Warto stoliki postawić na korytarzach, gdyż na głównej sali stoją po prostu zbyt ciasno. Rozpoczęcie o godzinie 8 sprawdziło się w pełni i stanie się, jak sadzę, dobrym przykładem dla innych organizatorów. Podziękowania dla wszystkich, którzy przywieźli piwa ze swoich okolic, a szczególne dla tych, którzy dowieźli je z zagranicy. Co dla mnie najważniejsze, mój szesnastomiesięczny syn zaliczył swój debiut giełdowo-birofilski. :-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziDla co niektórych giełda też finansowo będzie udana.... ale cóż takie czasy.http://www.allegro.pl/item462636997_...ane_3_szt.htmlPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Taki z niej kolekcjoner jak z koziej dupy trąbka.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziNieodpowiednia dystrybucja tych podstawek na Giełdzie, chyba też się do tego przyczyniła, że jedni mają nawet po 3 komplety a drudzy nie mają nawet po jednej sztuce, a chcieliby mieć.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment