2008.11.15 - Radom, 11 Giełda Akcesoriów Piwnych

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mafar
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.04
    • 1262

Mam trochę pojęcia na temat organizacji giełd ponieważ już przy kilku giełdach pomagałem.
    Wiem doskonale że jest przy tym masa roboty, ale jeżeli co roku jest więcej krytyki niż pochwał to sobie daruję organizację następnej.
    Jeżeli podstawki są inne niż były planowane to po prostu dziękuję wykonawcy i nie biorę ich.
    Polakom gratulujemy Brackiego

Gdy rozum śpi budzą się demony

Comment

• wizura
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2007.01
      • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedzi
      Mam trochę pojęcia na temat organizacji giełd ponieważ już przy kilku giełdach pomagałem.
      Wiem doskonale że jest przy tym masa roboty, ale jeżeli co roku jest więcej krytyki niż pochwał to sobie daruję organizację następnej.
      Jeżeli podstawki są inne niż były planowane to po prostu dziękuję wykonawcy i nie biorę ich.
      Co innego pomagać, co innego organizować.W których giełdach pomagałeś przy organizacji-tak z ciekawości ? Temat możemy kontynuować na PW. Tylko na forum kilka osób krytykuje Na giełdzie i poza nią jest więcej życzliwości.Widzę proste rozwiązanie-jeśli komuś nie pasuje podstawka, to niech jej nie nabywa. Po co na siłę się uszczęśliwiać i powiększać zbiór.

Comment

• mwa
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2003.01
        • 5071

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedzi
        Po co na siłę się uszczęśliwiać i powiększać zbiór.
        Dokładnie, po co robić dekle skoro wszyscy krytykują.
        Chciałem zapytać to rok temu zniszczyli kran czy w tym roku?
        Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Leonpraga
          Porucznik Browarny Tester
          • 2005.02
          • 468

Jak wspominałem wcześniej w d....ie ma m takie podstawki, dla mnie są to śmiecie nie podstawki browarniane, oczywiście, każdy może trzymać w zbiorze co tylko chce. Wiadomo że jest to jakaś pamiątka po tym że było się kiedyś w takim Radomiu na giełdzie, można po latach powspominać przy piwku.
          Teraz niema takich giełd co kiedyś, a ta Radomska jest w ogóle bezpłciowa, Przyjechałem na nią jedynie spotkać się z kolegami, porozmawiać, wypić kilka ciekawych piw i tyle.
          Co do wspominanej złamanej wylewce, widziałem ją i z racji tego że znam się na tym, mogę stwierdzić że złamała się ona raczej ze starości, przy przekręcaniu, niż jakiegoś złowrogiego działania, niedobrych, złych, niszczycielskich kolekcjonerów. Miłe było tylko spotkanie z kolegami i tyle Pozdrawiam.

Comment

• volodos
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2008.09
            • 717

Wizura, nie kumasz nic! Jak chcesz zarabiać na podstawkach, to wpierw zapytaj browar o zgodę, do jasnej cholery! Ale po co, trzeba by się zyskiem dzielić, prawda? Spójrz np na wydane ostatnio podstawki z Imielina - i ucz się, dobrze ci zrobi.

Comment

• mwa
              • 2003.01
              • 5071

Jednym słowem organizator przewidział zniszczenia i dlatego też taka kwota za wstęp. Cieszę się, że już nie muszę jechać taki kawał drogi. Nie dyskutuję, bo nie warto.

Przyszłość widzę w innych giełdach.
              Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Leonpraga
                • 2005.02
                • 468

Choć już nie zbieram etykiet, to interesuje mnie sprawa etykiety zrobionej z okazji giełdy, jako „Piwo Niepasteryzowane z Konstancina”, smakuje ostatnio piwa z Konstancina ale te z giełdy firmowane przez Jacka Wigiera z Koszykowej 53, ni jak nie przypomina mi smaku żadnego z piw z Konstancina, Może ktoś mi zdradzi co za piwo z Konstancina kryło się pod tą etykietą.

Comment

• DAREK7
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2002.06
                  • 60

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzi
                  Jednym słowem organizator przewidział zniszczenia i dlatego też taka kwota za wstęp. Cieszę się, że już nie muszę jechać taki kawał drogi. Nie dyskutuję, bo nie warto.

Przyszłość widzę w innych giełdach.
                  Np. Poznań

Comment

• mwa
                    • 2003.01
                    • 5071

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DAREK7 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Np. Poznań
                    No np.
                    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Leonpraga
                      • 2005.02
                      • 468

Coś w podobie do poznańskie lury.

Comment

• wizura
                        • 2007.01
                        • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzi
                        Dokładnie, po co robić dekle skoro wszyscy krytykują.
                        Chciałem zapytać to rok temu zniszczyli kran czy w tym roku?
                        W tym roku niestety zniszczono kran w prawej umywalce w męskim WC . Ktoś zostawił segregator z etykietami. Na PW proszę o kontakt.

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23926

Zostawił go na pewno skruszony dewastator kranu
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• wizura
                            • 2007.01
                            • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                            Zostawił go na pewno skruszony dewastator kranu
                            Ja myślę, że najaktywniejszy negator-forumowicz atmosfery piwnej w Radomiu.

Comment

Przetwarzanie...
                            X