2009.01.24 - Warszawa, X Zimowa Giełda Kolekcjonerska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darek99
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.04
    • 2147

Podstawki są w planach , więcej info w tym temacie w przyszłym tygodniu.
    Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
    Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
    skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
    Epikur z Samos.

Comment

• Grothesk
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.11
      • 811

Mam takie małe pytanie, może trochę ni z gruszki, ni z pietruszki. Czy jacyś kolekcjonerzy z zagranicy potwierdzili już swój udział w giełdzie? Pytam z ciekawości, czy będą jacyś goście, np z Litwy lub Czech/Słowacji...

Tomek

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🍼🍼
        • 2002.07
        • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
        Mam takie małe pytanie, może trochę ni z gruszki, ni z pietruszki. Czy jacyś kolekcjonerzy z zagranicy potwierdzili już swój udział w giełdzie? Pytam z ciekawości, czy będą jacyś goście, np z Litwy lub Czech/Słowacji...

Tomek
        Napewno będzie Gryzzli z Litwy wraz z paroma osobami, moze jeszcze dwóch Rosjan ale nie wiem czy dostaną wizę.
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Grothesk
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.11
          • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
          Napewno będzie Gryzzli z Litwy wraz z paroma osobami, moze jeszcze dwóch Rosjan ale nie wiem czy dostaną wizę.
          Dzięki, moja ciekawość została w pełni zaspokojona. Tak między bogiem a prawdą, to chyba co roku conajmniej jedna mocna ekipa zagranicznych kolekcjonerów przyjeżdża do Warszawy, ale chciałem się upewnić. Kolekcjonerom z Rosji życzę wizy, w sumie gaz Moskwa puściła Unii więc nie powinni mieć teraz większego problemu z wizą...

Tomek

Comment

• darek99
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.04
            • 2147

Na dzień dzisiejszy mamy potwierdzenie że na giełdzie będą kolekcjonerzy z takich państw jak Polska Ukraina , Niemcy , spora ilość kolekcjonerów z Litwy , zawsze byli Łotysze to może i tym razem będą no i liczymy na kolegów zza południowej granicy.
            Epikur z Samos.

Comment

• darek99
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.04
              • 2147

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedzi
              Na dzień dzisiejszy mamy potwierdzenie że na giełdzie będą kolekcjonerzy z takich państw jak Polska Ukraina , Niemcy , spora ilość kolekcjonerów z Litwy , zawsze byli Łotysze to może i tym razem będą no i liczymy na kolegów zza południowej granicy.
              Z tymi Łotyszami to przesadziłem , miałem na myśli kilku Estończyków którzy zawsze odwiedzają giełdę warszawską.
              Epikur z Samos.

Comment

• Cooper
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🍼🍼
                • 2002.11
                • 6057

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika witold71 Wyświetlenie odpowiedzi
                W najbliższych dniach postaram się przybliżyć zawartość Katalogu
                Właśnie nastapiły najbliższe dni. Jeśli więc mozesz Wito to podgrzej atmosferkę i zdradź jakieś detale tego projektu. Liczebniki mile widziane. Może jakieś zestawienia liczbowe tzn ile dokładnie et udało Ci się zinwentaryzować z konkretnych browarów. Ja na gieldzie warszawskiej będę ale tylko myslami dlatego o fizyczny zakupTwojego katalogu dla mnie, poprosiłem Darka99.
                Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Jadoo
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2008.10
                  • 339

Jako, że, ponieważ, albowiem, więc będzie to moja 1 giełda w krótkim mym żywocie i nie za bardzo wygodne byłoby przedstawianie się wszystkim (tym bardziej mając taki dziwny nick), z tegoż powodu pragnę poinformować, że pojawię się w dość charakterystycznej koszulce FC Barcelony Dziękuję za uwagę i przepraszam

Comment

• darek99
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.04
                    • 2147

Nie wygłupiaj się z tą Barceloną , załóż koszulkę Widzewa
                    Epikur z Samos.

Comment

• Jadoo
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2008.10
                      • 339

Panie Darku, chętnie! Jedyny warunek to ochrona Gwardii Narodowej przed tysiącem głodnych krwi legionistów A na poważ nie to małe sprostowanie będzie albo Barca albo Widzew'96/'97

Comment

• VanPurRz
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2008.09
                        • 4229

Darek99 będzie ubrany w koszulkę Widzewa
                        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Jadoo
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2008.10
                          • 339

No to ja też muszę

Comment

• nokia-man
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2006.09
                            • 28

ja Jak zwykle mam zle połaczenie o 23 w nocy bede w centralnej tylko co dalej 7 h niespedze na dworcu..:/ może ktoś z warszawiaków przygarnie?

Comment

• sopista
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.01
                              • 1747

Tradycyjna już prośba. Jeśli ktoś nie będzie wiedział co zrobić z etykietami od swych domowych, chętnie podpowiem. Mówiąc krótko, zagospodaruję. Do zobaczenia w sobotę.

Comment

• e-prezes
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2002.05
                                • 19269

kurcze, zniżki są tylko na osobówki :|

Comment

Przetwarzanie...
                                X