2009.01.24 - Warszawa, X Zimowa Giełda Kolekcjonerska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adi_999
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.11
    • 425

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adi_999 Wyświetlenie odpowiedzi
    Jeśli ktoś chętny to przywiozę następujące piwka:
    Gotyckie Krzepkie - Grudziądz
    Gulden - Jagiełło
    Jagiełło Pils
    Szlacheckie - Relakspol
    Bazyl
    Pils
    Noteckie Czarnków
    Herbowe Koreb
    Regina Kormoran
    Ciemne niepasteryzowane
    Świeże
    Nałeczowskie jasne
    ciemne
    Nakel Nakło
    Lubuskie Witnica

zamówienia słac na: adpuch@op.pl lub PW
    ostatnia szansa na zamówienie piwek
    ok 20 ide kimać
    mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988

Comment

• darek99
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.04
      • 2147

Na giełdzie polecam piwo z kija , będzie okazja napić się niepasteryzowanego i niefiltrowanego z browaru Konstancin.
      Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
      Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
      skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
      Epikur z Samos.

Comment

• yoreck
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2004.04
        • 526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
        Janów. Powinienem napisać "z otwartymi ramionami", ale "z otwartą paszczą" chyba będzie lepiej . Do jutra, będę ok. 10-ej.
        Zakupiłem ostatnie 40 butelek,mam nadzieje,ze do 10-ej chociaż jedna zostanie.Myślę,że po 6-ej zamelduję się na giełdzie

Comment

• Pendragon
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedzi
          Na giełdzie polecam piwo z kija , będzie okazja napić się niepasteryzowanego i niefiltrowanego z browaru Konstancin.
          Jeśli będzie to Dawne z tej samej warki, którą popijam w tej chwili, to już się cieszcie. Rewelacja!

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• yoreck
            • 2004.04
            • 526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
            Jeśli będzie to Dawne z tej samej warki, którą popijam w tej chwili, to już się cieszcie. Rewelacja!
            i też z kija jest to DAWNE...

Comment

• yoreck
              • 2004.04
              • 526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
              już przeczytałem w innym poście,że z kija.
              Kurka ,a ja robię za kierowcę .DLACZEGO znowu ja??

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

Bierz butelki, chłopie, bierz butelki... Mnie niestety też to chyba czeka, choć jednego sobie nie odmówię.

Comment

• Grothesk
                  • 2005.11
                  • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
                  niestety dziś próbowałem zakupić i obie kasy (PKP IC i PKP PR) odmówiły mi sprzedaż. To samo potwierdziło Biuro Obsługi PKP po konsultacji z osobą zajmującym się tego typu zniżkami. Mam odmowę na piśmie z uzasadnieniem. A w skrócie chodzi o to, że PKP PR nie może wydać na pośpieszne (bo ich nie ma w ofercie) a PKP IC nie ma takiej oferty z której dałoby się wydać taki bilet. Czyli jednym słowem mówiąc umowa na mocy której wydano zniżkę nie jest ważna i nie obowiązuje.

Btw, ja i tak przyjadę.
                  Po co Ci odmowa na piśmie z uzasadnieniem?
                  Godzinę temu kupiłem bilet za 65zł, tzw. bilet podróżnika. Ważny od dzisiaj do poniedziałku do godziny 6:00 rano. Ważny w pociągach pospiesznych i TLK. Jak na moje potrzeby wystarczający tak więc zniżki mi dyndają... :-)

do zobaczenia w stolycy

Tomek

Comment

• sopista
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.01
                    • 1747

No to już w domu. Pierwszy raz na Giełdzie jako kierowca. Okazuje się, że jednak można wytrzymać. Gorące podziękowania dla Organizatorów i Sponsora. Było super. Do za rok.
                    Last edited by sopista; 2009-01-24, 13:50.

Comment

• adi_999
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2004.11
                      • 425

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedzi
                      No to już w domu. Pierwszy raz na Giełdzie jako kierowca. Okazuje się, że jednak można wytrzymać. Gorące podziękowania dla Organizatorów i Sponsora. Było super. Do za rok.
                      Dołączam się do Sopisty. Było jak najbardziej ok
                      mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988

Comment

• Jadoo
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2008.10
                        • 339

Ekstra Troche ciasno aaale, pozdrowienia dla Organizatorów, wszystkich tych z którymi się wymieniałem i którzy mnie wspomogli, zimne z pianką dla GROTHESKA, Twoje

Comment

• karin861
                          • 2006.02
                          • 597

Giełda jak najbardziej udana! Wielkie podziękowania dla Organizatorów. Piwko pycha! Ahhh i dziękuję tym co się z nimi wymieniłam )) no i do zobaczyska za rok w Warszawie!
                          Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• marian1920
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.10
                            • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedzi
                            Giełda jak najbardziej udana! Wielkie podziękowania dla Organizatorów. Piwko pycha! Ahhh i dziękuję tym co się z nimi wymieniłam )) no i do zobaczyska za rok w Warszawie!
                            no myśmy się osobiście nie wymienili :P:P
                            no ale fajnie jak dojdzie CI coś do zbioru jak coś będę miał, to wyślę Tobie
                            pozdrawiam

Comment

• karin861
                              • 2006.02
                              • 597

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzi
                              no myśmy się osobiście nie wymienili :P:P
                              no ale fajnie jak dojdzie CI coś do zbioru jak coś będę miał, to wyślę Tobie
                              pozdrawiam
                              Z wielką nadzieją czekam na kolejną giełdę na której na pewno się osobiście wymienimy, poznamy i piwka napijemy! Zdrówko
                              Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

Giełda do kitu, bo gdy przyszedłem o 11, nic dla mnie nie zostało, już nie wspominając o tym, że w tym niezwykłym dniu obowiązywał zwykły limit promili u kierowcy, w związku z czym nie mogłem się napić (wielki minus dla organizatorów i browaru Konstancin).

Comment

Przetwarzanie...
                                X