2009.01.24 - Warszawa, X Zimowa Giełda Kolekcjonerska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • szefunio
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.01
    • 481

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Giełda do kitu, bo gdy przyszedłem o 11, nic dla mnie nie zostało, już nie wspominając o tym, że w tym niezwykłym dniu obowiązywał zwykły limit promili u kierowcy, w związku z czym nie mogłem się napić (wielki minus dla organizatorów i browaru Konstancin).
    Na takie przypadki mieliśmy Zdrojowe w butelkach na drogę...
    Robię to co lubię - produkuję piwo.

Comment

• Jadoo
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2008.10
      • 339

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
      Giełda do kitu, bo gdy przyszedłem o 11, nic dla mnie nie zostało, już nie wspominając o tym, że w tym niezwykłym dniu obowiązywał zwykły limit promili u kierowcy, w związku z czym nie mogłem się napić (wielki minus dla organizatorów i browaru Konstancin).
      Kto rano wstaje, temu...

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szefunio Wyświetlenie odpowiedzi
        Na takie przypadki mieliśmy Zdrojowe w butelkach na drogę...
        Przecież żartuję, byłem przygotowany od A do Z i za chwilę otwieram jedną z dwóch butelek napełnionych przy rollbarze. Butelkowe mam w sklepie, chciałem skosztować beczkowego.

Comment

• beny
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2001.03
          • 984

Nie udało się tym razem :-(

Organizatorzy dostarczą jakąś zgodę browaru na podstawki giełdowe - z góry w imieniu kolekcjonerów dziękuje !
          Z piwnym pozdrowieniem
          Radosław Kwiecień

http://npn.mybrute.com/ - skop mi tyłek :P

Comment

• Leonpraga
            • 2005.02
            • 468

Witam, Cóż można powiedzieć o tej, naszej warszawskiej giełdzie, jak wiadomo tym którzy zajmowali się giełdami w Warszawie zawsze jest problem z salami, albo są za drogie albo zbyt oddalone. Tym bardziej pragnę podziękować organizatorom tej giełdy Darkowi i Miłoszowi o oraz innym którzy im w tym pomogli. Choć była robiona w tej samej sali co poprzednia była inna od poprzedniej. Było serwowane dobre piwo z odradzającego się browaru w Konstancinie, pierwsze historyczne podstawki z browaru z Konstancina, kalendarz firmowy, oraz specjalnie zrobione na giełdę pamiątkowe podstawki giełdowe i loteria fantowa. Jeszcze raz chcę serdecznie podziękować organizatorom za tą giełdę oraz za miłą atmosferę która była odczuwalna przez cały czas jej trwania. Pozdrawiam.

Comment

• e-prezes
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2002.05
              • 19269

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
              Po co Ci odmowa na piśmie z uzasadnieniem?
              Godzinę temu kupiłem bilet za 65zł, tzw. bilet podróżnika. Ważny od dzisiaj do poniedziałku do godziny 6:00 rano. Ważny w pociągach pospiesznych i TLK. Jak na moje potrzeby wystarczający tak więc zniżki mi dyndają... :-)

do zobaczenia w stolycy

Tomek
              odmowa na piśmie skłania osoby odmawiające, by przedstawiły prawne uzasadnienie odmowy. byle kasjerce będzie się coś wydawać i nie wyda, ale jak poprosisz o pisemne uzasadnienie będzie musiała dokłądnie zastanowić się nad swoją decyzją.

pytałem się w informacji czy w zamian karnetu regio mogę nabyć inny bilet zniżkowy/abonamentowy i odpowiedziano mi, że takowego nie ma już, by obowiązywał na pośpieszne.
              poza tym:
              "‘Bilet Podróżnika’ ma atrakcyjne godziny obowiązywania - od godz. 19.00 dnia roboczego, poprzedzającego dzień wolny od pracy, aż do godz. 6.00 pierwszego dnia roboczego następującego po dniach wolnych od pracy."
              a ja musiałem być w Warszawie w południe w piątek. i jak na moje potrzeby był to bilet do dupy.

sama giełda superaśna i miło się spędziło te kilka godzin. sala klimatyzowana/wentylowana, piwko dobre i niedrogie, więc czego oczekiwać więcej??
              Last edited by e-prezes; 2009-01-25, 17:30.

Comment

• darek99
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.04
                • 2147

W imieniu organizatorów giełdy chciałbym podziękować wszystkim za przybycie.

Dzięki uprzejmości i zaangażowaniu dyrektora browaru Konstancin Pana Aleksandra Wolaka w organizację giełdy mieliśmy loterię i smaczne piwo a do piwa ładne podstawki i za to należą się gorące podziękowania , liczymy na to że udział browaru Konstancin stanie się już tradycją w organizowaniu spotkań kolekcjonerskich .

Pragniemy też podziękować wszystkim którzy pomogli przygotować giełdę , Sławce za zniżki i tym wszystkim którzy pomagali przy targaniu stołów a szczególnie ekipie która nie opuściła nas do końca , bez pomocy Arka , Bartka , Grześka ,Jurka, Leona , Marcina, Pawła było by ciężko , jeszcze raz wszystkim dziękujemy i do zobaczenia na następnej giełdzie.
                Darek i Miłosz.
                Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                Epikur z Samos.

Comment

• Adam50
                  • 2006.10
                  • 321

Giełda

Giełda bardzo udana.
                  Bardzo ładne podstawki giełdowe, świetnego piwka z browaru Konstancin.
                  W imieniu kolekcjonerów EKB, wielkie podziękowania dla Organizatorów.
                  Do zobzczenia za rok.

Comment

• e-prezes
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2002.05
                    • 19269

Pytanie: ktoś jechał na tej zniżce pośpiechami? komuś sprzedano? Ja słyszałem od jeszcze jednej osoby, że nie było to możliwe.

Comment

• darek99
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.04
                      • 2147

Ekipa która gasiła światło po giełdzie warszawskiej , stoją od lewej Marcin ,Bartek , Miłosz, Arek, Darek, siedzą od lewej Grzesiek, Paweł , Leon i Sławka, na parterze Jurek.
                      Na giełdzie miałem aparat zorkę5 ale jakoś tak wyszło że nie zrobiłem dużo zdjęć , mam prośbę do tych co robili zdjęcia o podesłanie na adres meilowy - porter_05@wp.pl , z góry dziękuję .
                      Attached Files
                      Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                      Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                      skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                      Epikur z Samos.

Comment

• Cooper
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🍼🍼
                        • 2002.11
                        • 6057

niektórzy wyglądają już na nieco zgaszonych.
                        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• warszawiak58
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2006.05
                          • 26

Jeśli musiałbyś wstać o 3.00 i od 4.00 rozstawiać stoły na sali
                          to ciekawe jakbyś Ty wyglądał.
                          Sławka.
                          PS. Zapraszamy do pomocy za rok.

Comment

• Cooper
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            🍼🍼
                            • 2002.11
                            • 6057

Możecie liczyć na moje muskuły za rok
                            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Marusia
                              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

Ja również dziękuję organizatorom za jak zwykle udaną giełdę Miejscówka jest świetna, ale jeśli będzie przyrastać uczestników, to będzie ją trzeba zmienić na większą, bo ścisk był, oj był. Chyba, że część się przeniesie do holu na dole?
                              www.warsztatpiwowarski.pl
                              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ray
                                Kapral Kuflowy Chlupacz
                                • 2008.11
                                • 49

Moja pierwsza giełda ...i jestem pod wrażeniem... atmosfera, ciekawi ludzie, ciekawe birofilia Garść zdjęć wysyłam Darkowi99 (podaj dalej ) ewentualnie podeślę link zainteresowanym. Do zobaczenia w kwietniu w Białej Podlaskiej
                                Bo radość to słoneczny kolor życia...

Comment

Przetwarzanie...
                                X