Podczas trwania giełdy będzie możliwość nabycia dwóch podstawek giełdowych których skany zamieszczam poniżej , podstawki są korkowe.
2009.01.24 - Warszawa, X Zimowa Giełda Kolekcjonerska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzikurcze, zniżki są tylko na osobówki :|Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warszawiak58 Wyświetlenie odpowiedziZniżki będą ważne wyłącznie w pociągach międzywojewódzkich dawne pośpieszne.
Comment
-
-
zniżkę wydało PKP Przewozy Regionalne a ta nie ma już w ofercie pociągów pospiesznych. Miałem podobnie z karnetem Regio kupionym po 1.12. gdy pośpiechy weszły do oferty PKP IC a przed 14.12., od kiedy już takiego karnetu na pośpiechy nikt ci nie sprzedał. niby zgodnie z rozporządzeniem winni honorować bilety wydane przed zmianą (a tak jest w tym przypadku), ale jak było w praktyce to się sam przekonałem - każdy ma co innego do powiedzenia.
Comment
-
-
Witam. Mam pytanko do kolekcjonerów z Olsztyna i okolic: wybiera się ktoś samochodem do Wawy w nocy z piątku na sobotę? Tak się składa, że będę w Olsztynie, gdyż gram koncert w tamtejszej Filharmonii. Powinno się skończyć około 21.30. Oczywiście partycypuję w kosztach podróży. Szkła nie będę miał, więc dodatkowego miejsca nie zajmuję.
Comment
-
-
a co z puzonem ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Przepraszam że się długo nie odzywałam , alew naszym domu jest szpital wszyscy chorzy.
Zniżki ważne są na dawne pociągi pośpieszne czyli obecnie zwane międzywojewódzkimi bez rezerwacji miejsc.
Byłam w PKP IC i uzyskałam taką odpowiedź od Pani Tamary Tomiczek razie jakichkolwiek problemów mówcie że jest to za zgodą PKP IC.
Sławka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziPodczas trwania giełdy będzie możliwość nabycia dwóch podstawek giełdowych których skany zamieszczam poniżej , podstawki są korkowe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzia co z puzonem ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedziCzy podkładki będą do kupienia osobno? Czy bedą dodawane do wejściówki? I jaka będzie ich cena?Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Dla kolekcjonerów tektury dodatkową atrakcją giełdy będzie premiera pierwszych podstawek browarnianych z Konstancina.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Masz całkowitą rację , w zeszłym roku był kartonik giełdowy a ja napisałem o podstawkach które są wydane przez browar , z całą pewnością są to pierwsze podstawki browarniane z Konstancina.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziDla kolekcjonerów tektury dodatkową atrakcją giełdy będzie premiera pierwszych podstawek browarnianych z Konstancina.
http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=40379Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Jeśli ktoś chętny to przywiozę następujące piwka:
Gotyckie Krzepkie - Grudziądz
Gulden - Jagiełło
Jagiełło Pils
Szlacheckie - Relakspol
Bazyl
Pils
Noteckie Czarnków
Herbowe Koreb
Regina Kormoran
Ciemne niepasteryzowane
Świeże
Nałeczowskie jasne
ciemne
Nakel Nakło
Lubuskie Witnica
zamówienia słac na: adpuch@op.pl lub PWmój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
Comment