Witam jeśli mogę coś zaproponować to na giełdę a dokładnie do jakiegoś występu to proponuje zespól Elektryczne Gitary pozdrawiam
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Witam jeśli mogę coś zaproponować to na giełdę proponuje nie zapraszać zespołu Elektryczne Gitary pozdrawiam Pizmak666„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Skoro nie zepsół Gitary Akustyczne, to ja proponuję Marylę, Beatę i Bajm, Mamsynę Jaklubowicz albo Sutkę Buflera. Może też być zepsół Lechia Nerka albo Zbigniew Wzwodecki. Z oczywistych względów Czesiu Niemęcz nie da rady wystąpić. Rycho123 zaproponowałby oczywiście występ Foldera (-u), ale okres maturalny
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Doda, Feel i Mandaryna i po kłopocie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziChyba sam zaśpiewam...Last edited by Maggyk; 2009-01-16, 19:50.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedziTo może Budka Suflera
Zgodnie z teoriami Zythuma - chcesz na siłę zorganizować życie innym.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Traktuję sprawę jako zamkniętą- śpiewa Żywiec„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Ludzie dajcie spokój! To jest giełda birofiliów, a nie gala piosenki. Nie ważne kto będzie śpiewać (dla mnie może nie być nikogo), ważne żeby się spotkać w możliwie dużym gronie kolekcjonerów, piwowarów i piwoszy!pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50 Wyświetlenie odpowiedziEkipa elbląska melduje się w powiększonym składzie
Serdecznie pozdrawiamy grupę Żywiecką.
Comment
-
-
Litwa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karell Wyświetlenie odpowiedziAdamie, a czy tex zdazycie w maju do Litwy (Ukmerge)? A moze i do nas w Minsk?
Zdrowie ekipy " Prie Bokalo "
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziWeryfikacja danych w trakcie. Mamy na dzisiaj ok. 2.000 osób, do których trafią zaproszenia. Czekamy na kolejne...
Comment
-
Comment