Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziJa zasadniczo nic nie mam do Ciebie, tylko do tej sytuacji jaka powstała i do stylu zwycięstwa który jak dla mnie nie był za bardzo w porządku.
Już w tym miesiącu na dywaniku tego forum był Art, Marusia, teraz mogę być ja i znajomi( ale im do pięt nie dorównujemy).
Proponuję jednak się bardziej zastanowić.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Nawet mnie gorola namawiano do udziału w akcji głosujemy na etykiety Adama, nie ma sensu ciągnąć tematu , miała być zabawa i była a że tylko dla nielicznych to już inna sprawa, raczej akcja jednorazowa wątpię aby ktoś chciał zostać pośmiewiskiem ponownieCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziNawet mnie gorola namawiano do udziału w akcji głosujemy na etykiety Adama, nie ma sensu ciągnąć tematu , miała być zabawa i była a że tylko dla nielicznych to już inna sprawa, raczej akcja jednorazowa wątpię aby ktoś chciał zostać pośmiewiskiem ponowniePozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziProponuję jednak się bardziej zastanowić.
Przykra sprawa, że znowu bijemy o coś pianę, ale dla mnie to jest granda i psucie atmosfery. Naprawdę tego nie widzisz, jak ten pacan Jejski bredzący coś o "gizdach z warszawki"?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNaprawdę tego nie widzisz, jak ten pacan Jejski bredzący coś o "gizdach z warszawki"?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Już przestańcie, koleżanka wma napewno wyciągnie wnioski i nie będzie robić w przyszłym roku takich akcji.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziluzik, co się ciulem jakimś przejmowaćPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziPacan? Nie obrażaj ludzi.
Gdyby ... miał znajomych to tez pewnie by na niego zagłosowali.
Z tym zakazem to bardzo chętnie i za pewnie za rok spotka to kogoś innego. Wygra ktoś inny....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedzi...zagłosowali ! Nie, zafałszowali wybór. ....... Ale w tym przypadku nie mogłem się powstrzymać bo to naprawde dziecinada!2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok Wyświetlenie odpowiedziA jakie były nagrody w tym konkursie? Czyżby 3x kufel ceramiczny???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziDla mnie najgorsze jest to, że albo mwa nie widzi problemu albo jest tak zaślepiony, ze dalej w tym brnie, co do wypowiedzi niektórych użytkowników piwo.org to są po prostu żenujące.
Postawa mwa mnie też zaskoczyła, bo myślałem, że ktoś mu wyświadczył niedźwiedzią przysługę, a okazuje się, że nie.
Comment
-
Comment