Mam propozycję dla kolegi Grzegorza "Żywiec". A więc wpadłem na pomysł (możliwe że już to jest robione) by zaprosić na giełdę producentów opakowań itp, którzy zajmują się produkcją puszek, kapsli, etykiet, gadżetów dla browarów. Duże, mniejsze i te małe firmy, polskie i zagraniczne. Dla firm to może być reklama, a dla nas kolekcjonerów okazja na zdobycie nowych i ciekawych okazów.
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziMam propozycję dla kolegi Grzegorza "Żywiec". A więc wpadłem na pomysł (możliwe że już to jest robione) by zaprosić na giełdę producentów opakowań itp, którzy zajmują się produkcją puszek, kapsli, etykiet, gadżetów dla browarów. Duże, mniejsze i te małe firmy, polskie i zagraniczne. Dla firm to może być reklama, a dla nas kolekcjonerów okazja na zdobycie nowych i ciekawych okazów.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
No ja też tak zdobywam. Ale dziś dostała mi się koperta reklamowa chińskiej drukarni Haoneng którą dostał znajomy na targach browarniczych. Dość ciekawe okazy w niej się znajdowały. Wg mnie nic nie mija sie z celem. Zaproszenie producentów opakowań przecież nie jest w żadnym stopniu problemem. A nowe znajomości to dla nas plus.
Comment
-
-
To jest giełda birofilów, a nie targi producentów opakowań czy kapsli.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziAle tacy producenci przywiozą ze sobą etykiety, kapsle itp....Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Dobra, kończe ten temat bo widzę że macie do tego inne podejście. Ale znając życie gdyby ktoś taki pokazał sie na giełdzie niejeden z Was podszedłby do stoiska i zgarnął za friko jakiś zestawik etykiet, kapski itp. Przepraszam że wogóle o tym napisałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziDobra, kończe ten temat bo widzę że macie do tego inne podejście. Ale znając życie gdyby ktoś taki pokazał sie na giełdzie niejeden z Was podszedłby do stoiska i zgarnął za friko jakiś zestawik etykiet, kapski itp. Przepraszam że wogóle o tym napisałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTylko co wystawca by z tego miał?Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTylko co wystawca by z tego miał?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziAle tacy producenci przywiozą ze sobą etykiety, kapsle itp.... Zresztą to jest tylko propozycja. A decyzja należy do kolegi Grzegorza Zwierzyny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mpazdzioch Wyświetlenie odpowiedzimam pytanie, chciałbym pojawi się na giełdzie do tej pory byłem tylko raz (w lutym w krakowie) czy mogłby ktos napisac jak wygląda sprawa z wejsciówką, ile kosztuje 'bilet' w jaki sposob mozna go nabycWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mpazdzioch Wyświetlenie odpowiedzimam pytanie, chciałbym pojawi się na giełdzie do tej pory byłem tylko raz (w lutym w krakowie) czy mogłby ktos napisac jak wygląda sprawa z wejsciówką, ile kosztuje 'bilet' w jaki sposob mozna go nabyc
Na giełdzie wypełnisz ankietę i za rok masz i zaproszenie, gdzie piwko i gadżety otrzymasz od sponsora.
Do spotkania w Żywcu, przypuszczam tylko, że jak i rok temu byłem tylko w piątek w tym roku będzie podobnie .Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mpazdzioch Wyświetlenie odpowiedzimam pytanie, chciałbym pojawi się na giełdzie do tej pory byłem tylko raz (w lutym w krakowie) czy mogłby ktos napisac jak wygląda sprawa z wejsciówką, ile kosztuje 'bilet' w jaki sposob mozna go nabyc
"Osoby które po raz pierwszy wybierają się na naszą imprezę proszone są o kontakt mailowy na adres: piwiarnia.zywiecka@grupazywiec.pl lub grzegorz.zwierzyna@grupazywiec.pl w celu zarejestrowania się w bazie adresowej".
Jest koniec marca, więc powinieneś zdążyć z rejestracją i będziesz "pełnowartościowym" uczestnikiem giełdy.
Comment
-
Comment