No i super teraz tylko zaproszenie i spotkanie na giełdzie w Żywcu przy dobrym piwku
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Jak jedziesz po raz pierwszy to nie oczekuj zaproszenia, chyba że Grzesiek zrobi dla Ciebie wyjątek. Na giełdę nie trzeba mieć zaproszenia żeby wejść na teren giełdy i się dobrze bawić W Żywcu wypełnisz ankietę i za rok otrzymasz zaproszenie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HUGO-K2 Wyświetlenie odpowiedziA ja sie chce tam wybrac po raz pierwszy wiec sie kontaktuje pod wskazanymi adresami a tu "ani be ani me ani kukuryku" i dalej nie wiem co zrobic zeby otrzymac zaproszenie
Jak Żywiec wszystkim takim jak Ty zacznie odpowiadać to nie zdąży rozesłać zaproszeń a mogę Cię zapewnić, że nie jest to jedyna rzecz, którą się przed giełdą zajmuje.
Zgłosiłeś się, to teraz czekaj na zaproszenie.
Zresztą bez zaproszenia też możesz przyjechać.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziZresztą bez zaproszenia też możesz przyjechać.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HUGO-K2 Wyświetlenie odpowiedziA ja sie chce tam wybrac po raz pierwszy wiec sie kontaktuje pod wskazanymi adresami a tu "ani be ani me ani kukuryku" i dalej nie wiem co zrobic zeby otrzymac zaproszenie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedziJak pojechałem pierwszy raz na giełdę też nie miałem zaproszenia - no ale może chodzi o gadżety?Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziWięcej szczegółów na stronie: http://www.eraparowozow.pl/
Comment
-
Comment