Więcej! Ja zamierzam napisać nie tylko, że dotarło, ale też że odebrałem (muszę po nie pojechać do mieszkania rodziców).
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Informacja dla rodziców planujących przyjazd z małymi dziećmi na żywiecką imprezę.
Planujemy w tym roku zatrudnienie animatorek, które zajmą się Waszymi pociechami i przygotują dla nich zajęcia tak, żebyście mieli więcej czasu na "życie giełdowe"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziInformacja dla rodziców planujących przyjazd z małymi dziećmi na żywiecką imprezę.
Planujemy w tym roku zatrudnienie animatorek, które zajmą się Waszymi pociechami i przygotują dla nich zajęcia tak, żebyście mieli więcej czasu na "życie giełdowe"Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Szkoda tylko, że mój młodszy syn jeszcze jest zbyt malutki, ale za rok...Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
Ludziska, nie wpisujcie tutaj info o tym że dostaliście bądź niedostaliście zaproszenia. Grzesiek zamieszcza tutaj istotne informcje dla odwiedzających a zginą one pośród takich wpisów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziLudziska, nie wpisujcie tutaj info o tym że dostaliście bądź niedostaliście zaproszenia. Grzesiek zamieszcza tutaj istotne informcje dla odwiedzających a zginą one pośród takich wpisów.
CZY DOSTAŁEŚ ZAPROSZENIE?
Albo jawna ankieta:
1. Dostałem zaproszenie
2. Jeszcze nie dostałem zaproszenia
3. Nie wiem, czy dostałem zaproszenie
4. Inne
Nie bijcie, OT. Więcej nie będę."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziPrzydałby się nowy wątek:
Albo jawna ankieta:
1. Dostałem zaproszenie
4. Inne
Nie bijcie, OT. Więcej nie będę.
P.S. ART przepraszam za zaśmiecanie.Last edited by JAQBA; 2009-05-26, 09:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziPrzydałby się nowy wątek:
Albo jawna ankieta:
1. Dostałem zaproszenie
4. Inne
Nie bijcie, OT. Więcej nie będę.
5. Nie mam zdaniaToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziBrakuje jeszcze jednej odpowiedzi, jak choćby w sondażach onetowskich:
5. Nie mam zdaniaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika THOR71 Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś wie coś o noclegu ????.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Prosze o pomoc:
mam na strone rozklad-pkp.pl pociag Brest-Zywiec, odj 18.06.09 21:15, przyj 19.06.09 07:06
(http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q...14224&OK#focus)
Czy to dokladny pociag?Last edited by Hrustgurd; 2009-05-27, 10:26.
Comment
-
Comment