Chyba najlepsze połączenie
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mpazdzioch Wyświetlenie odpowiedzibęde pierwszy raz na giełdzie w Żywcu z tąd moje pytanie, widziałem program i giełda trwa do pooooozna, czy da się o tej porze tj koniec giełdy dojechac czyms do centrum Żywca tj komunikacja miejska czy co kolwiek innego, czy trzeba się zmyc wczesniej lub liczyc na nogi i wracac na piechoteMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
taksiarze mają w te dni niezłe żniwa szczerze,ja kilkakrotnie jadąc na giełdę liczyłem na komunikację miejską... na liczeniu się skończyło. jeździ nie w tych godzinach co są odpowiednie i nie za często (nie ma wcześnie rano i nie ma późno wieczorem/nocą).
Comment
-
-
wsumie byłem w Żywcu rok temu we wrzesniu i z tego co pamiętam to te autobusy jezdzily jak chciały wogole nie trzymając się rozkładów....,zapomniałem o taxi, więc juz wszystko wiemLast edited by mpazdzioch; 2009-06-01, 20:57.
Comment
-
-
Z tego co patrzyłam na rozkłady jazdy komunikacji miejskiej w Żywcu, to autobusy jeżdżą raz na godzinę a czasem nawet na dwie (jeśli chodzi o sobotę i niedzielę). Co do godzin to różnie, ostatnie są koło 22.30-23. Tak więc pozostaje liczyć na taxi. Bynajmniej ja będę na to liczyła, bo mam kwaterkę dość daleko od giełdy i jakbym na swoje nogi liczyła tobym miała niezły spacer hehe.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
W Żywcu działa kilka korporacji i można pod Piwiarnię Żywiecką zamówić taksówkę przez telefon. W praktyce późniejszym wieczorem taksówki podjeżdżają co moment, a grupy rozbawionych ludzi wychodzą jeszcze częściej. Na ulicy robi się niezły młyn, taksówkarze szukają swoich klientów, a ci często wsiadają do taksówek, których nie zamówili, ale w sumie to działa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzitaksiarze mają w te dni niezłe żniwa
Comment
-
-
Jeśli rachunek za taksówkę rozkłada się na 3-4 osoby to wychodzi taniej niż bilety MPK.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi
Ja za każdym razem słyszę od nich: "Panie, teraz to nic, parę lat temu to dopiero były żniwa w czasie giełdy"Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziTaxi.
P.S.
Teraz jest ponoć równouprawnienie, więc może być kochający (kochany) mążLast edited by genea; 2009-06-02, 08:15.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Hehehe to właśnie mąż powinien dźwigać te pełne, ciężkie torby i wozić żonęZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Dźwigać owszem, ale jechać po piwku nie polecamZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziHehehe to właśnie mąż powinien dźwigać te pełne, ciężkie torby i wozić żonęPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment