mwa miał na mysli chyba, że pojedzie na giełdę a nie po piwie... Przynajmniej taką mam nadzieję
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedzimwa miał na mysli chyba, że pojedzie na giełdę a nie po piwie... Przynajmniej taką mam nadziejęPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziNie no jechać po piwku to już hardcorePozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziNie no jechać po piwku to już hardcore
jako pasażerWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziNie no jechać po piwku to już hardcore
Jak się posiada na stanie alkomat to żadna podróż nie jest hardcorem.
Comment
-
-
Do browaru dojeżdżają linie 1, 5 i 15. Zbyt wiele kursów nie ma, ale coś tam można wybrać.
rozkłady:
Dworzec PKP - Browar:
1
5
15
Browar - Dworzec PKP:
1
5
15
za: http://www.mzk.zywiec.pl/rozklad.php
Taxi i tak będzie miało łowy, więc nie zapominajcie też o PKS-ie i busach, które zapewne zatrzymują się przy browarze.Last edited by Pendragon; 2009-06-02, 16:42.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów
PIĄTEK – 19 CZERWCA 2009r. godz. 20:00
Konkurs Degustacyjny SMAKUJEMY PIWA W KATEGORII „NIESPODZIANKA”
Ponownie zachęcam do zgłaszania udziału w konkursie.
Szczegóły zamieszczone są "kilkadziesiąt " postów wcześniej.
Wiadomo już, że w degustacji towarzyszyć wam będzie Jej Wysokość Palarka Słodu a nagrody będą niezwykle smaczne.
Zgłoszenia przyjmuję na PW
Marcobez brody...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziniestety, w związku z zerwaniem ścięgna Achillesa, nie będzie mnie w tym roku na giełdzie czego baaaardzo żałuję. a tak się cieszyłem.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Upsss... To się narobiło.. Życzę szybkiego powrotu do zdrowiaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
ZAPROSZENIA
Jeżeli ktoś nie otrzymał jeszcze z różnych powodów zaproszenia a ma ochotę na przyjazd do Żywca to proszę pisać na adres:grzegorz.zwierzyna@grupazywiec.pl. Mamy jeszcze możliwość wysłania zaproszeń. Zapraszam!
Do zobaczenia w Żywcu
Grzegorz Zwierzyna
Comment
-
-
PIWO NA GIEŁDZIE
Lista obecności piw beczkowych na żywieckiej imprezie:
BRACKIE NIEPASTERYZOWANE
PORTER ŻYWIECKI NIEPASTERYZOWANY I PASTERYZOWANY
PAULANER HEFE WEIZEN NIEMCY
MURPHY`S STOUT IRLANDIA
BLANCHE DE NAMUR WITBIER BELGIA
STAROBRNO ĆERNE CZECHY
oraz inne z GŻ...wiadomo
Ponadto potwierdziło swój udział 9 browarów restauracyjnych, które równiez przywiozą swoje piwa w beczkach.
Będzie co degustować
Comment
-
Comment