czuje ze to będzie męczący weekend.., :P
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mpazdzioch Wyświetlenie odpowiedziczuje ze to będzie męczący weekend.., :PZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mpazdzioch Wyświetlenie odpowiedziczuje ze to będzie męczący weekend.., :PWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
pogoda na weekend
Tak trochę obok tematu, ale w związku z Giełdą. Oto co na WP znalazłem nt. weekendowej pogody:
W piątek powróci deszcz - będzie padać w całym kraju. Na północy temperatura obniży się do 16 stopni Celsjusza, za to na południu będzie upalnie - mieszkańcy tych terenów mogą się spodziewać nawet 29 stopni.
W weekend słońce będzie świecić w północno-wschodniej i centralnej Polsce. W pozostałej części kraju będzie pochmurno, choć nie powinno padać. Termometry wskażą od 18 do 21 stopni Celsjusza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziTak trochę obok tematu, ale w związku z Giełdą. Oto co na WP znalazłem nt. weekendowej pogody:
W piątek powróci deszcz - będzie padać w całym kraju. Na północy temperatura obniży się do 16 stopni Celsjusza, za to na południu będzie upalnie - mieszkańcy tych terenów mogą się spodziewać nawet 29 stopni.
W weekend słońce będzie świecić w północno-wschodniej i centralnej Polsce. W pozostałej części kraju będzie pochmurno, choć nie powinno padać. Termometry wskażą od 18 do 21 stopni Celsjusza.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziA'propo pogody to wszyscy przewidują na piątek i sobotę ładną pogodę bez deszczu. W piątek nawet upalnie. No! Ale zobaczymy jak będzie... Oby nie padało.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziA'propo pogody (...)
Comment
-
-
W Żywcu zawsze jest gorąco...
...choćby było - 10 stopni i opady śniegu.
Już się nie mogę doczekaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Nowy wafel PORTER na giełdę
Specjalnie na giełdę przygotowaliśmy 2 unikatowe wafle lakierowane z płytą cd o Porterze Żywieckim wtłoczoną w rewers wafla. Ilość jest limitowana i nie jest przewidziana kolejna edycja. Wafle są w 2 rodzajach i są naprawdę bardzo ładne. Pomysł z płytą to zupełna nowość w Polsce , zrobiliśmy to jako pierwsi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziSpecjalnie na giełdę przygotowaliśmy 2 unikatowe wafle lakierowane z płytą cd o Porterze Żywieckim wtłoczoną w rewers wafla. Ilość jest limitowana i nie jest przewidziana kolejna edycja. Wafle są w 2 rodzajach i są naprawdę bardzo ładne. Pomysł z płytą to zupełna nowość w Polsce , zrobiliśmy to jako pierwsi.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
Comment