Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika soltys1313
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Tak się przykro (dla mnie) składa, ze w tym roku na Giełdę przybyć nie mogę. Zatem prośba do tych, którzy oprócz piwa na konkurs przywiozą również i etykiety do tych piw i w dodatku w nadmiarze i w dodatku nie mają nic przeciwko temu aby zmieniły właściciela to: po Giełdzie będzie krążył Maciek - Ahumba. I naturalnie, z góry dziękuję. Miłej zabawy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziOd organizatora powinien sobie załatwić kratę uczestnictwa .Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziKomu-babci?Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misjogi Wyświetlenie odpowiedziBo ja chciałbym dla mamy,taty,babci i dziadka. .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gogol91 Wyświetlenie odpowiedziHmm... Mam pytanie co zrobić z tym fantem: Tata dostał zaproszenie ale niestety nie może pojechac na giełdę. Czy jest możliwość odebrania upominku i wykorzystanie biletu po muzeum??? Pomóżcie.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Hee, no i po giełdzie.
Giełda super organizacyjnie oraz towarzysko. Kolekcjonersko też super, bo przybyło sporo dekli do zbioru.
Pogoda niestety nie dopisuje, choć przelotnie dziś było słonecznie.
Wielkie podziękowania dla organizatorów za super imprezę. Powtarzam, że dla mnie to najlepsza giełda tylko żywiecka a obecnie jest to już festiwal piwa (zwiedzanie browaru, zwiedzanie muzeum, giełda birofilistyczna, konkurs piw domowych oraz minibrowarów, piwo serwowane przez BA za darmochę piw domowych oraz piw minibrowarów.
Fajnie, że Browar Żywiec potrafi to pogodzić i na dodatek zrobić super imprezę.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
No i dostałem cynk w sprawie najlepszego piwa.
Przeogromne gratulacje dla kol. WENY za najlepsze piwo tego roku.
Tytuł Grand Championa KPD 2009 zdobyło jego piwo: DOPPELBOCK / KOŹLAK DUBELTOWY 18-20°Blg
GRATULUJĘ !!!!!
PS. Jak się cieszę, że Twoje piwo będzie w sklepach. BRAWO !!!!Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Wrocilem. Ludzie,ile kapsli doszlo mi do kolekcji!!! Kapslowo super gielda,mnostwo wymian,kupna,pogawedki z Kolegami. Po prostu rewelacja. A ogorek do kielbaski-mniam,mniam! No i ten deszcz...Ale andrenalina zrobila swoje,przechodzilem obok niego,hehehhehe!Viva Slask Wroclaw!!!
Comment
-
-
Kto raz był w Żywcu na giełdzie ten wie że giełdy w Żywcu są najlepsze w Polsce .
Mam tylko jedno zastrzeżenie do organizatorów. Jak pisze na zaproszeniu:
"6.00 otwarcie ogródka piwnego" to otwierajcie o godz. 6.00 a nie wcześniejLast edited by Mafar; 2009-06-21, 11:03.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
Comment