Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJakiś cymbał wychodzący z Piwiarni porysował kluczem lakier kilku samochodów parkujących po drugiej stronie ulicy, niestety uciekł.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Tyle akurat tam było.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTyle akurat tam było.
Wiele osób wie jak jest dlatego podjeżdza, wysiada, wyładowuje i odjeżdza, bo rzeczywiście nie ma gdzie postawić.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
No toż napisałem że było. Parkowałem w pobliżu i zapewniam że w tym akurat miejscu było odpowiednio dużo miejsca. Także na wózek dla bliźniaków jak i wycieczki do browaru. Szczerze mówiąc nie rozumiem takiego przyzwolenia na wandalizm.Last edited by ART; 2009-06-23, 12:54.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBył ubrany na ciemno-czarno, krótka kurtka, krótkie włosy, papusiowata twarz, okulary, jakiś 1,70 wzrostu. był sam. Czas piątek ok. 22-23 (chyba). Widziałem jedynie przez moment z daleka w świetle latarni podczas deszczu, oddalił się w stronę wylotu z Żywca. Niestety, w sobotę do rysopisu który zapamiętałem pasowało co najmniej z 5 osób.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziParkowałem w pobliżu i zapewniam że w tym akurat miejscu było odpowiednio dużo miejsca. Także na wózek dla bliźniaków jak i wycieczki do browaru.
A co do parkowania już przy wejściu do piwniarni to większego chamstwa już dawno nie widziałem. Dobrze że bramy pozamykane, bo do środka co niektórzy by wjechali.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziSzczerze mówiąc nie rozumiem takiego przyzwolenia na wandalizm.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBył ubrany na ciemno-czarno, krótka kurtka, krótkie włosy, papusiowata twarz, okulary, jakiś 1,70 wzrostu. był sam. Czas piątek ok. 22-23 (chyba). Widziałem jedynie przez moment z daleka w świetle latarni podczas deszczu, oddalił się w stronę wylotu z Żywca. Niestety, w sobotę do rysopisu który zapamiętałem pasowało co najmniej z 5 osób.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Liczne kradzieże, wandalizm i zabawa w fabryce piwa Brrrr, ciarki pomnie przeszły.
A we Lwówku smaczne piwo, brak jakiegokolwiek bandytyzmu a naddatek wycieczka po pięknym browarze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziLiczne kradzieże, wandalizm i zabawa w fabryce piwa Brrrr, ciarki pomnie przeszły.
A we Lwówku smaczne piwo, brak jakiegokolwiek bandytyzmu a naddatek wycieczka po pięknym browarze.
Chyba nie zaczniecie się teraz kłócić o wyższość jednej imprezy nad drugą. Lwówek był po raz pierwszy. Poczekajmy czy w następnych edycjach (czego serdecznie życzę) będzie trzymał tegoroczny poziom. Chamstwo jest niestety wszędzie. Jak za rok ten debil-wandal pojedzie do Lwówka to co wtedy napiszesz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziZapomniałeś jeszcze dodać, że pogoda do dupy była.
(...) Jak za rok ten debil-wandal pojedzie do Lwówka to co wtedy napiszesz?
Comment
-
-
Uczymy się na błędach. Być może za rok na 15 giełdę w Żywcu organizatorzy skombinują jakiś parking zamykany, gdzie wszyscy będą mogli bezpiecznie zostawić samochód. Faktycznie na chodnikach była istna heca.
Chamstwo i wandalizm jest wszędzie, a imprezy masowe sprzyjają. Równie dobrze mogą nas okraść w autobusie. Co roku są przypadki zabierania czyjejś własności. Pozostaje tylko czujność, bo namawianie do "chodzenia po rozum do głowy" takich złodziejaszków nie ma sensu - te typy tak mają, i jak kradną to będą kraść tak czy siak.
Pogody się nie wybiera, jest jaka jest, atmosfera była gorąca i fajna, więc co tu narzekać. Przyjechaliśmy się tam dobrze bawić i giełdowaćZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziMi to się marzy żeby giełda zaczynała się np o 8.00 I ludzie zdążą odpocząć po piątku, wyspać się etc....A może trwać np do 15, chyba to już większego znaczenia nie ma. Ale to marzenia ściętej głowy.
Mimo deszczowej pogody giełda jak co roku udana, dzięki Grzesiowi za doskonałe piwa, za organizację, za wszystko.
Co do samochodów, może dobrze byłoby pomyśleć, żeby na czas giełdy otworzyć gdzieś jakieś miejsca parkingowe gdzie nasze auta byłyby w miarę bezpieczne?
Giełdy od lat zaczynają się o 6 i jakoś do tej pory nikomu to nie przeszkadzało.
Trzeba dzień wcześniej mniej pić lub nie pić wcale jak ktoś ma problemy z kontrolowaniem siebie.
Giełda w Chorzowie ma być popołudniu. Możesz pojechać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziGiełdy od lat zaczynają się o 6 i jakoś do tej pory nikomu to nie przeszkadzało.
(...)
Ps. Proponuję przeczytać ten temat: http://www.browar.biz/forum/showthre...%C5%9Bnie+ranoLast edited by abernacka; 2009-06-23, 13:56.
Comment
-
Comment