O cóż Ci chodzi Marcinie, jeśli giełda jest wcześnie i Tobie to nie pasuje, znaczy że nie jesteś "targetem" tej imprezy.
2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziO cóż Ci chodzi Marcinie, jeśli giełda jest wcześnie i Tobie to nie pasuje, znaczy że nie jesteś "targetem" tej imprezy.Last edited by abernacka; 2009-06-23, 14:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziGiełdy od lat zaczynają się o 6 i jakoś do tej pory nikomu to nie przeszkadzało.
Trzeba dzień wcześniej mniej pić lub nie pić wcale jak ktoś ma problemy z kontrolowaniem siebie.
Nie rozumiem i nie zrozumiem tego typowopolskiego giełdowania od 6 rano (a czasem i od 5), byłem na wielu zagranicznych giełdach i tam rozpoczynają się od 8, trwając do 15, a nawet później. Można? Można.Last edited by becik; 2009-06-23, 14:05.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziŻe nie jestem "targetem" tej imprezy/browaru, drogi Arturze, to już wiem oddawna.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziI mi to zawsze od lat przeszkadzało, przeszkadza i będzie przeszkadzać, tylko nie będę jak nudziarz powtarzać tego co chwilę. I picie nie ma tu żadnego znaczenia (żeby było jasne, wieczorem wypiłem 3 piwa, w czasie giełdy w sobotę ani jednego - piję dopiero po obiedzie). Godziny są jakie są i muszę się dostosować czy tego chcę czy nie ale podobać mi się to nie musi.
Nie rozumiem i nie zrozumiem tego typowopolskiego giełdowania od 6 rano (a czasem i od 5), byłem na wielu zagranicznych giełdach i tam rozpoczynają się od 8, trwając do 15, a nawet później. Można? Można.
Jeśli pomysł się spodoba to może znajdzie naśladowców.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziWielu osobom to przeszkadza. A że organizatorzy mają to w d.... no cóż tak to już u nas bywa.
Ps. Proponuję przeczytać ten temat: http://www.browar.biz/forum/showthre...%C5%9Bnie+rano
Comment
-
-
Mareks powtarzasz się"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedziHeh, to brat zostawił u Ciebie ten pokal, ale nie pamięta kiedy go zostawił i przy którym to było stoisku, a podkładki przeglądał przy wielu. Ale wszystko by się zgadzało - młody kolekcjoner i pokal z EB no i pakujemy szklanki w pudełka po żywcu. Prześlę zaraz na PW jego link na NK i jeżeli zidentyfikujesz, że to faktycznie on zostawił u Ciebie ten pokal to zostaw już go sobie za fatygę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTak Ty/Wy to Ty/Wy!! Pokal oddam prędzej czy później.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziZostań organizatorem giełdy i zmień świecką tradycją giełd od 6 rano. )
Normalnie o takich rzeczach się mówi, wyraża swoje zdanie, opinię, a nie zaraz kombinuje w stylu "sam zrób giełdę"....Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziJeśli w knajpie nie smakuje mi jedzenie lub mam zastrzeżenie do obsługi to mam zostać tam kucharzem lub kelnerem?
Nie ,po prostu więcej tam nie przychodzić.
Comment
-
-
A mnie właśnie zawsze zastanawiało skąd taka tradycja po rannych godzin rozpoczynania giełd, odnoszę wrażenie, że dla większości osób było by wygodniej gdyby zaczynały się o 8 czy 9 - na te godziny jest chyba łatwiej dojechać niż na 6.
Comment
-
-
W giełdach zaczynających się o wczesnych godzinach rannych nie ma nic nadzwyczajnego. Wiele osób dojeżdża z daleka i też wiele nocnymi pociągami mającymi przyjazd do miejscowości gdzie odbywa się giełda. Piwo na giełdzie jest poczęstunkiem a nie okazją do ochleju. Jednak nie dla każdego uczestnika giełdy jak widać.
Comment
-
Comment