Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.03.21 - IX Międzynarodowa Giełda Birofilów PIVARIA 2009
Collapse
X
-
-
-
Zwiedzanie browaru
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziFiu, fiu: 80% z 200%.
Comment
-
-
Jeśli chodzi o zniżki PKP to raczej ich nie będzie. Nie z mojej winy, lecz miłościwie nam panujących z opcji, na którą nie głosowałem...
Comment
-
-
Zniżki
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziJeśli chodzi o zniżki PKP to raczej ich nie będzie. Nie z mojej winy, lecz miłościwie nam panujących z opcji, na którą nie głosowałem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adam50 Wyświetlenie odpowiedziProszę próbować załatwiać zniżki, bo jest możliwość nabycia zniżek tak mnie po informowano w informacji PKP, bo Przewozy Regionalne istnieją.
Wydaje sie, że w takiej sytuacji najlepiej będzie skorzystać z jakieś czasowej promocji lub np. z kupna biletu tzw. weekendowego "podróżnik". Większa grupa jadących może też chyba starać się o tzw. bilet grupowy?
Przy okazji: sytuacja ta nie dotyczy tylko giełdy szczecińskiej lecz chyba i innych tego typu imprez...
Comment
-
-
Nocleg w Szczecinie
Dla szukających noclegu mam ciekawą propozycję:
W szczecińskim hotelu "Gryf" www.hotelgryf.pl są b. tanie miejsca noclegowe w cenie już od 30 PLN.
Szczegóły pod numerem telefonu 091 48 08 400.
Hotel jest oddalony od miejsca giełdy jakieś 10-15 minut drogi (pieszo) od miejsca giełdy. Mieści się w centrum Szczecina i wszędzie stamtąd blisko.
Niewymagającym luxusów polecam to miejsce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziI został już tylko miesiąc do Giełdy.
Comment
-
-
Nowości Giełdowe
Giełda coraz bliżej. Pora więc na kolejne nowości:
1 - Początek o godz. 8.00, a zakończenie o godz. 13.00 - razem 5 godzin.
Przez "początek" należy rozumieć wpuszczanie na Giełdę, a przez "zakończenie" opuszczenie miejsca Giełdy.
2 - Około godz. 10.00 wystąpi legendarny (rodem ze Szczecina) zespół bluesowy AFTER BLUES.
3 - Do dyspozycji, od sponsora Giełdy, którym niezmiennie jest browar "Bosman", 2 beczki po 50 ltr. piwka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziGiełda coraz bliżej. Pora więc na kolejne nowości:
1 - Początek o godz. 8.00, a zakończenie o godz. 13.00 - razem 5 godzin.
Przez "początek" należy rozumieć wpuszczanie na Giełdę, a przez "zakończenie" opuszczenie miejsca Giełdy.
2 - Około godz. 10.00 wystąpi legendarny (rodem ze Szczecina) zespół bluesowy AFTER BLUES.
3 - Do dyspozycji, od sponsora Giełdy, którym niezmiennie jest browar "Bosman", 2 beczki po 50 ltr. piwka.
Dlaczego znów zmieniła się godzina otwarcia?
Comment
-
-
Odpowiedź:
Bo to nie mój klub i właściciel ma prawo do takich zmian.
P.S. I nie "znów" bo po raz pierwszy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziOdpowiedź:
Bo to nie mój klub i właściciel ma prawo do takich zmian.
P.S. I nie "znów" bo po raz pierwszy.
Comment
-
-
Proszę bardzo.
Arthur - czytaj ze zrozumieniem: WPUSZCZAMY NA SALĘ O GODZ. 8.00. Przyjść można wcześniej, np. o godz. 7.30.
Comment
-
-
Na Giełdzie będzie można kupić książkę "Od Bohrischa do Bosmana": http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=81255
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziNa Giełdzie będzie można kupić książkę "Od Bohrischa do Bosmana": http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=81255
Comment
-
Comment