2009.03.21 - IX Międzynarodowa Giełda Birofilów PIVARIA 2009

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cororo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.04
    • 766

kubki plastikowe

Niestety , jednak nie bede mogl byc na Gieldzie , a wiec prosze wszystkich , z ktorymi umawialem sie na wymiane kubkow plastikowych z logo browarow o cierpliwosc i wyrozumialosc , jako tez o przytrzymanie przedmiotow do najblizszej , nastepnej gieldy . Sorry ! Dzieki !

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Ja wyjeżdżam 7:27 z pętli przy Kormoranów aut. 57, ktoś się dosiądzie
      Jak tam te zwiedzanie "naszego" browaru?Coś Krzysiek ucichł...

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• pivaria
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.03
        • 1538

Witam - przepraszam za milczenie, ale miałem problem techniczny dotyczący komputera. Kontaktować się ze mną jednak było można za pomocą tel. kom. Jego numer jest i był ogólnie dostępny.
        Jeśli chodzi o Giełdę to nic się nie zmieniło. Przypomnę program:
        SOBOTA 21 marca
        8.00- wpuszczanie i rejestracja
        9.00 - oficjalne otwarcie
        10.00 - występ zespołu AFTER BLUES
        11.00 - zabawy i giełdowanie
        12.00 - wydawanie prezentów
        13.00 - zakończenie Giełdy

Teraz piątek:
        PIĄTEK 20 marca
        12.30 - Zbiórka przed browarem Bosman dla osób zwiedzających.
        Browar może zwiedzić 10 osób.
        Proponuję, aby były to TYLKO osoby przyjezdne, z Polski (grupa zagraniczna miała taką możliwość w roku ubiegłym). Dla szczeciniaków i ludzi z regionu zwiedzanie odbędzie się w innym terminie.
        Wiem, że sama grupa elbląska to prawie 10 osób - zgodnie z rozmową telefoniczną mam nadzieję, że dogadaliście się między sobą i nie odbierzecie szansy innym...

Teraz impreza przedgiełdowa:
        PIĄTEK 20 marca

Pub otwieramy o godz. 17.00 - i o tej porze mogą już przychodzić pierwsi uczestnicy imprezy integracyjnej.
        Pub zamykamy o godz. 1.00 - i o tej porze powinni już wychodzić ostatni uczestnicy
        imprezy integracyjnej.
        Podobnie jak na giełdzie, również na imprezie integracyjnej dostępne jest darmowe piwo z browaru BOSMAN (do wyczerpania zapasów).

W razie pytań i wątpliwości proszę dzwonić: 0660 19 37 93 - pozdrawiam: Krzysztof Żurawski
        PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
        www.pivaria.pl
        https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

• Ahumba
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛
          • 2001.05
          • 9085

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedzi
          Proponuję, aby były to TYLKO osoby przyjezdne, z Polski (grupa zagraniczna miała taką możliwość w roku ubiegłym). Dla szczeciniaków i ludzi z regionu zwiedzanie odbędzie się w innym terminie.
          A ja proponuję, aby kierownictwo browaru się nie kompromitował taką szczodrością.
          Niech powiedzą wprost, że mają w dupie takie imprezy, bo że CP ma gdzieś smakoszy piwa, nikogo nie trzeba przekonywać.

Dziękuję Pivaria, ale ja nie pcham się tam, gdzie mnie nie chcą, więc jeśli mnie liczyłeś, to masz jedno miejsce więcej.
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Pogoniarz
            • 2003.02
            • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
            A ja proponuję, aby kierownictwo browaru się nie kompromitował taką szczodrością.
            Niech powiedzą wprost, że mają w dupie takie imprezy, bo że CP ma gdzieś smakoszy piwa, nikogo nie trzeba przekonywać.

Dziękuję Pivaria, ale ja nie pcham się tam, gdzie mnie nie chcą, więc jeśli mnie liczyłeś, to masz jedno miejsce więcej.
            Napisałeś chyba wszystko, ja dodam , że mam w dupie darmowego Bosmana, na szczęście są PIWA w Szczecinie, anie wynalazki z CP, a zwiedzanie browaru już sobie odpuściłem wcześniej.Wiedziałem , że będzie jak rok temu .
            Last edited by Pogoniarz; 2009-03-19, 18:31.

Prawie jak Piwo
            SZCZECIN

Comment

• ARTHUR
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
              Napisałeś chyba wszystko, ja dodam , że mam w dupie darmowego Bosmana, na szczęście są PIWA w Szczecinie, anie wynalazki z CP, a zwiedzanie browaru już sobie odpuściłem wcześniej.Wiedziałem , że będzie jak rok temu .
              A jakiego piwa chciałbyś sie napić ze Szczecina co!

Comment

• ARTHUR
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.07
                • 2338

Więć tak impreza przed giełdowa zaczyna się o godz.17 jak Krzysiu otwiera Pub Pivaria.

Teraz pytanie wybieram się z żoną na to spotaknie i chciałbym wiedziec kto tam przybędzie jak można się spytać.

Pozdrawiam wszystkich uczestników .

Comment

• Pogoniarz
                  • 2003.02
                  • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi
                  A jakiego piwa chciałbyś sie napić ze Szczecina co!
                  Piasta i Harnasia

Prawie jak Piwo
                  SZCZECIN

Comment

• ARTHUR
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.07
                    • 2338

Piasta i Harnasia
                    Piast jest produkowany w Browarz,ale nie dostępny na rynek Szczeciński.
                    Harnas jest tez produkowany .ale dostepny na Szczecin-kupisz go w każdym sklepie.

Comment

• Pogoniarz
                      • 2003.02
                      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi
                      Piast jest produkowany w Browarz,ale nie dostępny na rynek Szczeciński.
                      Harnas jest tez produkowany .ale dostepny na Szczecin-kupisz go w każdym sklepie.
                      Cholera nie wiedziałem
                      Przepraszam chodziło mi o Kasztelan Mocne i też Carlsberga też chętnie bym się napił
                      Uff.Jak to dobrze, że jest lane piwo z Czarnkowa w Szczecinie (choć trzeba zapłacić za nie) i można zwiedzać browar w Czarnkowie i nie zmniejszają ilość osób z max. 20 do " nagle" max. 10.

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• ARTHUR
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.07
                        • 2338

Cholera nie wiedziałem
                        Przepraszam chodziło mi o Kasztelan Mocne i też Carlsberga też chętnie bym się napił
                        Uff.Jak to dobrze, że jest lane piwo z Czarnkowa w Szczecinie (choć trzeba zapłacić za nie) i można zwiedzać browar w Czarnkowie i nie zmniejszają ilość osób z max. 20 do " nagle" max. 10.
                        Carlsberg to sikacz!

A co do zwiedzania Browaru to będzie oferta dla osób mieszkających w Szczecinie w innym miesiącu.
                        A dla gośći to jak wiesz maja pierwszeństwo.

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23965

Panowie - proszę trzymać się tematu giełdowego i wtręty na temat pijalności piw z danych browarów proszę sobie podarować.
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• skandal
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.05
                            • 1439

Zwiedzanie browaru dla 10 osób-śmiechu warte. Tylko po co było to całe mydlenie oczu i okazało się to na 3 dni przed giełdą. Niezła żenada jak dla mnie.

Comment

• pivaria
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.03
                              • 1538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi

Nie mają w d... Robią co mogą i na ile mogą.
                              Co do reszty Twojej wypowiedzi to nie będę komentował.
                              pzdr
                              PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
                              www.pivaria.pl
                              https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

• becik
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛
                                • 2002.07
                                • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedzi
                                PIĄTEK 20 marca
                                Wiem, że sama grupa elbląska to prawie 10 osób - zgodnie z rozmową telefoniczną mam nadzieję, że dogadaliście się między sobą i nie odbierzecie szansy innym...
                                Pivaria, lepiej bylo sobie całkowicie darować temat ekskursji na browar bo w tej formie to jest żenada.
                                Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X