Z informacji jakie posiadam wynika, że organizatorem giełdy jest Tomasz Syga (vel masumi). Podobnie jak ostatnio pomagać będzie Bractwo Piwne Krąg Krakowski. Poza tym, że giełda się odbędzie, że patronem jest Okocim i tym powyższym wiem tyle co ty.
2009.02.21 - Kraków, XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzio koszulkach to nie słyszałem, zarówno na tej a jak i na innych giełdach organizowanych przez prywatne osoby.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
No widzę że uzbierało się trochę tematów, więc czuję się wywołany do tablicy:
1. Koszulek giełdowych nie będzie
2. "Sponsorem" jest browar Okocim. Staram się załatwić jak najwięcej rodzajów piw, ale już teraz wiem że Portera na pewno nie będzie
3. Jeżeli Okocim prześle mi etykiety i podstawki w przyszłym tygodniu to zrobię nadruk giełdowo - pamiątkowy
4. Stoły rezerwuję dla gości z zagranicy. Myślę że nie będzie kłopotu ze stołami. No chyba że ktoś przywozi ze sobą zbiór rollbarów
5. Giełda zacznie się od 7,00 ze względów niezależnych ode mnie
6. Wejście 5 zł
7. Jako osoba prywatna nie mogę się starać o zniżki na PKP
Pytajcie, a będzie Wam odpowiedziane...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzibywają takie giełdy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzito na niej jeszcze nie byłem.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika masumi Wyświetlenie odpowiedzi5. Giełda zacznie się od 7,00 ze względów niezależnych ode mnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika masumi Wyświetlenie odpowiedzi2. "Sponsorem" jest browar Okocim. Staram się załatwić jak najwięcej rodzajów piw, ale już teraz wiem że Portera na pewno nie będzie
Comment
-
-
Odp. yoreckowi: każdy ma szanse na równy stół. Przed 7,00 będę tylko ja i Ci którzy mi ewentualnie pomagają. Oficjalnie Goście wchodzą od 7,00.
Odp. andkowi 111: prawdopodobnie będzie jeszcze piwo z jednego z małych browarów prywatnych, a reszta to tajemnica...
Comment
-
-
Dla osób kolekcjonujących etykiety, kapsle oraz podkładki z domowych zapraszam do mnie. Proszę jednocześnie odbierać przygotowane już zestawy (kto co zamówił ten już wie). Do zobaczenia.
Prosiłbym by kolekcjonerzy zabrali też polskie smycze oraz kartki piwne-chętnie wymienię.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzito będzie moja pierwsza giełda w Krakowie
do zobaczenia na miejscuZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
Comment