Też mnie takie pogłoski doszły, że Kraków jutro ma się wyludnić
2009.04.25 - 8. Bialska Giełda Birofiliów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziNowego tematu zakładać pewnie nie warto, zatem pytanie. Czy w Białej jest do dostania butelkowy Janów?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedziGiełda mała, ale fajna. Dobre towarzystwo, pare nowych okazów do zbioru i ogólnie miła atmosfera. Szkoda że nie było giełdowych podstawek
Zdrowie organizatorów i wszystkich przybyłych
Bardzo fajna giełda, na świeżym powietrzu, wafli trochę przybyło, piwko się wypiło, ze znajomymi się pogadało.
Wielkie podziękowania dla Was wszystkich Kochani no i oczywiście dla OrganizatorówLast edited by karin861; 2009-04-25, 17:48.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Tradycyjnie już wspaniała impreza. Nieduża giełda, ale mająca swój klimat.
Zwłaszcza jeśli ktoś zaliczył giełdę, spotkanie przedgiełdowe i ognisko pogiełdowe z tańcami. Nawet pogoda była po naszej stronie.
Wielkie podziękowanie za organizacyjny trud wniesiony przez podlaskich birofanów.
Do zobaczenia, mam nadzieję, za rokWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Moja pierwsza lokalna giełda - (druga po warszawskiej 2009) nieduża aczkolwiek klimatyczna dzięki tym, którzy na nią dotarli (oraz na spotkanie przed- i pogiełdowe )
Pozdrowienia dla kolegów organizatorów z Bractwa oraz ekipy z Warszawy i ze Śląska.
Niech nam się giełda z roku na rok powiększa!
a tu zainteresowani posłuchać mogą giełdowiczów: Relacja z VIII giełdy birofilów w IPI Radio BIPER
..i obejrzeć garść fotek Galeria fotek z giełdy
ray - 1/2 najbardziej całuśnej pary ogniskaBo radość to słoneczny kolor życia...
Comment
-
-
-
Właśnie przed momentem powróciłem.
Bardzo fajna giełda. A spotkania przed i po giełdowe super.
Żeby taki weekend spędzć wartało było jechać te prawie 500km.
Za giełdę i spotkania podziękowania dla organizatorów i uczestników.
Za atrakcje pozagiełdowe i cały weekend wielkie dzięki dla ray i e-prezesa.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku też uda mi się dojechać.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment