Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl
Giełda mała, ale fajna. Dobre towarzystwo, pare nowych okazów do zbioru i ogólnie miła atmosfera. Szkoda że nie było giełdowych podstawek
Zdrowie organizatorów i wszystkich przybyłych
Twoje zdrowie Picia I wszystkich innych również
Bardzo fajna giełda, na świeżym powietrzu, wafli trochę przybyło, piwko się wypiło, ze znajomymi się pogadało.
Wielkie podziękowania dla Was wszystkich Kochani no i oczywiście dla Organizatorów
Ostatnia zmiana dokonana przez karin861; 2009-04-25, 18:48.
Tradycyjnie już wspaniała impreza. Nieduża giełda, ale mająca swój klimat.
Zwłaszcza jeśli ktoś zaliczył giełdę, spotkanie przedgiełdowe i ognisko pogiełdowe z tańcami. Nawet pogoda była po naszej stronie.
Wielkie podziękowanie za organizacyjny trud wniesiony przez podlaskich birofanów.
Do zobaczenia, mam nadzieję, za rok
Moja pierwsza lokalna giełda - (druga po warszawskiej 2009) nieduża aczkolwiek klimatyczna dzięki tym, którzy na nią dotarli (oraz na spotkanie przed- i pogiełdowe )
Pozdrowienia dla kolegów organizatorów z Bractwa oraz ekipy z Warszawy i ze Śląska.
Niech nam się giełda z roku na rok powiększa!
Pierwszy, ale mam nadzieję, że nie ostatni raz uczestniczyłem w giełdowaniu w Bialej.
Skromnie pod względem frekwencji, ale organizacyjnie rozbudowana. I oby następna była większa!
Podziękowania od drugiej połowy
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2009-04-26, 22:23.
Właśnie przed momentem powróciłem.
Bardzo fajna giełda. A spotkania przed i po giełdowe super.
Żeby taki weekend spędzć wartało było jechać te prawie 500km.
Za giełdę i spotkania podziękowania dla organizatorów i uczestników.
Za atrakcje pozagiełdowe i cały weekend wielkie dzięki dla ray i e-prezesa.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku też uda mi się dojechać.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Termin i miejsce już potwierdzone. Godz. 8-12, dolna sala najpewniej. Jak ktoś potrzebuje nocleg to nad browarem jest hostel o dobrych warunkach bytowych. Na styczeń więcej informacji.
Comment