Czy wiadomo jaki jest nakład tej podstawki?
2009.04.19 - Katowice, VIII Giełda Birofilów w Spiżu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sodom Wyświetlenie odpowiedziCzy wiadomo jaki jest nakład tej podstawki?
Comment
-
-
To odpowiem mam nadzieję równie ciekawie
będzieLast edited by ART; 2009-04-14, 17:42.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTo odpowiem mam nadzieję równie ciekawie
będzie
Comment
-
-
Podstawka, podstawką...
...ale na pyszne miodowe, trza będzie przyjechać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziWypijcie moje zdrowie, okej?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziWypijcie moje zdrowie, okej?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedziCzy koledzy Lajbocki też wpadną na jedno miodowe ?
Comment
-
-
literatura piwowarska
Jak są chętni, to mogę wypalić płytkę z pdf'ami (http://chomikuj.pl/winiarstwo/piwowarstwo) i przynieść na giełdę- chętni niech piszą na PW.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
Comment