Jakaś wymiana piw domowych będzie? Bo nie wiem ile zabrać
2009.04.19 - Katowice, VIII Giełda Birofilów w Spiżu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziJakaś wymiana piw domowych będzie? Bo nie wiem ile zabraćmb WOS
Comment
-
-
U nas totalna posucha w "piwnicy". Pszenice dopiero w drodze (i do tego dopiero w głowie).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziWypijcie moje zdrowie, okej?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedziCzy koledzy Lajbocki też wpadną na jedno miodowe ?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziU nas totalna posucha w "piwnicy". Pszenice dopiero w drodze (i do tego dopiero w głowie).
Comment
-
-
My czekamy na wagę, bo bez tego ani ważyć ani warzyć.
Co prawda lagerka to uwarzyliśmy i bez wagi, ale on cały na pilzneńskim.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziU mnie też w drodze, dziś śrutuję, warzę w poniedziałek
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Jak wszyscy się tak ładnie zapowiadają to ja też się zapowiem. Pojawię się na giełdzie ale nie tradycyjnie z zieloną torbą 9-cio butelkową, tylko ze skrzynią "przeglądową" z ostatnich ośmiu warek bo widzę że będzie miał kto to wychłeptać , aby tylko wszyscy zadeklarowani przybyli.
Rozważam też zabranie porterówki na śliwkach wędzonych ale nie wiem czy to już nie przesada.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika luklaz Wyświetlenie odpowiedzi... Rozważam też zabranie porterówki na śliwkach wędzonych ale nie wiem czy to już nie przesada.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziWypijcie moje zdrowie, okej?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziOKEJ !Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPół OK, gdyż wolałabym je jednak wypić z Tobą łobuzieToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Dzięki wszystkim za spotkanie i za podarunki.A ci z za rzeki mimo,że potrzebują paszporty to sa całkiem w porządku.(ale paszportów i tak wam nie zniesiemy )Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziDzięki wszystkim za spotkanie i za podarunki.A ci z za rzeki mimo,że potrzebują paszporty to sa całkiem w porządku.(ale paszportów i tak wam nie zniesiemy )
A tak na serio. Giełda super. Piwa ze Spiża zacne, kilka różnych gadżetów do kolekcji przybyło, ale co najważniejsze powiększyłem dość radykalnie grono znajomych, zarówno z mojego regionu jak i z zagranicy . Pozdrowienia dla (kolejność przypadkowa): misajogi, silviana, winczera, jubego_piwosza, Doodecka oraz dla Szanownego Adminostwa, również dla wszystkich, których nie wymieniłem, a miałem okazję poznać! Do następnego .
PS. Ile jest wersji kolorystycznych podstawki giełdowej?
Comment
-
Comment