Jedna i bez paniki
2009.04.19 - Katowice, VIII Giełda Birofilów w Spiżu
Collapse
X
-
Wyjątkowo sympatycznie spędzone popołudnie przy wyśmienitym piwku. Cieszę się bardzo, że mogłem osobiście poznać kilku forumowiczów. Podziękowania dla kolegi Promila za towarzystwo, a Marusi, Maggyk i Markowi33 za domowe piwo. Do następnego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziJedna i bez paniki
PS. Serdeczne podziękowania dla krugera_nr1 za dostarczone piwka. Twoje
Comment
-
-
dzięki promil03 i polecam się na przyszłość! no to zdrówkoKolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
Żyje....
Giełda jak zwykle NUDA NUDA i NUDA!!!!
A wszystkim pozostałym WIELKIE DZIĘKI za wspaniałą imprezę!
Aha a ten facet w Chacie to całkiem miły - dużo jeszcze piwa postawił?
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzino i po udana kolekcjonersko jak i towarzyskoZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziImprezka super, a Ci co nie poszli z nami no Obolonka niech żałują :P
Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi
A tak na serio. Giełda super. Piwa ze Spiża zacne, kilka różnych gadżetów do kolekcji przybyło, ale co najważniejsze powiększyłem dość radykalnie grono znajomych, zarówno z mojego regionu jak i z zagranicy . Pozdrowienia dla (kolejność przypadkowa): misajogi, silviana, winczera, jubego_piwosza, Doodecka oraz dla Szanownego Adminostwa, również dla wszystkich, których nie wymieniłem, a miałem okazję poznać! Do następnego
PS. A cała reszta czyta i nie zwróci uwagi na moje afronty
Comment
-
-
Ja również dziękuję za udane spotkanie, przeze wszystkim Jasiowi za ogranizację oraz nocowanie naszych tyłków od soboty do poniedziałku
Wszystkim darczyńcom dziękuję również za piwo, właśnie mi ślinka cieknie na Sweet Vita Luklazowego, ten egzemplarz próbowany na giełdzie pyyyyszny był
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C Wyświetlenie odpowiedziAha a ten facet w Chacie to całkiem miły - dużo jeszcze piwa postawił?
Podziękowania dla wszystkich, którzy byli - a szczególne dla tych, którzy mnie obdarowali własnym wyrobem.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment