2009.05.16 - Tychy, Wiosenna Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
Comment
-
Poza tym w ramach podpowiedzi sugerowałbym organizatorom użycie podobnej listy jak w ubiegłby roku. Przygotowanej cyfrowo i posortowanej alfabetycznie - jest bardziej użyteczna !!!, oraz ustawienie punktu rejestracji tuż przy klatce schodowej, również podobnie jak w ubiegłym roku - znacznie usprawni to rozpoczęcie giełdy.
Natomiast jedno nie zawiodło z pewnością - towarzystwo i dobra atmosfera !!! za co dziękuję ...Comment
-
takie małe pytanie czy dostałeś stolik , bo jak się nie mylę to tak , na głównej sali w dobrym miejscu przy oknie, wszyscy co mieli rezerwacje dostali stoliki , były nawet wolne bo niektórzy rezerwowali a potem nawet nie odwołali rezerwacji , a inni chętnie by z tego miejsca skorzystali, co dosugestii rejestracji przy schodach to wemę to pod uwagę , w tym roku z przyczyn odemnie niezaleznych nie udało się prędzej rozpocząć imprezyComment
-
Chciałbym podziękować w tym miejscu wszystkim koleżankom i kolegom z śląskiego klubu birofilów za pomoc przy giełdzie , a szczególnie januszowi , frankowi i krzyśkowi za tuste, mariuszowi za piwo z imielinia, sławkowi , tomkowi , robertowi za upominki, wszystkim dziewczynom za przygotowanie posiłkow , wydawanie upominków i rejestracje uczestników oraz sponsorowi tej imprezy Tyskim Browarom książęcym , Browarowi Imielin, myśle że ci co nie zostali wymienieni się nie obrażą, a braci kolekcjonerskiej dziękuje za tak liczne przybycie i udział w konkursach,,
ps,,znaleziono album z etykietami, kontakt w tej sprawie ze mną na e mail lub telefon 602739656Comment
-
Comment
-
Giełda przyjemna, bardziej kolekcjonerska niż biesiadna do jakiej przyzwyczaił wiosenny termin. Seba_gliwice, mnie zdarzył się ten przypadek w zeszłym roku, ale mimo to dostałem stolik, więc narzekać nie ma co. W tym roku pustych rzeczywiście było sporo. Natomiast dobrym rozwiązaniem jest przesunięcie imprezy na 8:00 nei jak na niektórych na 6:00, bo z każdego zakątka da się nie spóźnić.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2009-05-20, 12:43.Comment
-
-
Dokładnie tak, giełdy jesiennej nie będzie i to jest w tym roku pewne, a jak będzie w przyszłym tego nikt nie wie.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Comment
-
organizatorem jesiennej giełdy jest Śląski Klub Birofilów, a nie BT.Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.plComment