Nie wiem jak was ale do mnie napisał niejaki belfer102 i w swoim liście obraża mnie i grozi.No cóż widocznie tylko tak potrafi konwersować.
2009.08.28-29 - 32. Międzynarodowa Giełda Birofiliów - Chorzów
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTo puste u góry to stadion. A łezka to Pole Marsowe. Wystarczyły google. To nie boli.
A czy w tym barku niewidocznym po lewej dalej leją Imielin?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Marek,
W twoim wpisie do tego wątku z dnia 08-07-2009, 16:05, znalazłem następującą informację:
"... W CZASIE 3 DNI TYSKIEGO FESTU BĘDĄ DARMOWE AUTOBUSY Z MIAST SLĄSKICH DOWOZIĆ I ODWOZIĆ ..."
Czy wiadomo już coś wiecej na ten tamat? Jakie miasta obejmą te kursy? Z jakich przystanków? Jaki jest rozkład jazdy? W ogóle jak to będzie zorganizowane? Może istnieje jakiś link, gdzie umieszczone są te infromacje?
Myślę, że jest to o tyle istotne na piwnej imprezie, że odpadłby wówczas problem "kierowcy" i drogi powrotnej ... !?
Comment
-
-
Zgodnie z informacją jaką otrzymałem od rzecznika prasowego KP. Na dzień 28.07.2009r bezpłatnych autobusów na BeerFest w Chorzowie tym razem Tyskie nie przewiduje. Oszczędności .... ;/
A było to dobre rozwiązanie, jedynie co kulało to informacja i brak tymczasowych rozkładów jazdy choćby w internecie. Tylko odjazd z przystanku poczatkowego i koniec... a wytarczy zrobić rozkład jazdy normalny i autobus to strzał w 10!NOL-TYCHY www.NOLTYCHY.pl
Comment
-
-
Wielka szkoda że nie będzie autobusu, trzeba szukać kierowcy. A swoją drogą czy nie mogło by być autobusu nawet za niewielką oplatą i jechać z Tychow na miejsce i zpowrotem jak tułać sie z przesiadkami i pilnować czasu aby zdążyc na połaczenie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika NOL-TYCHY Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z informacją jaką otrzymałem od rzecznika prasowego KP. Na dzień 28.07.2009r bezpłatnych autobusów na BeerFest w Chorzowie tym razem Tyskie nie przewiduje. Oszczędności .... ;/Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Tak sobie poczytałem temacik (bo na giełdę się wybieram i będę ewentulanie rozczarowany po niej a nie przed nią) i zastanawiam czemu mają służyć elaboraty kol. Racibora. Jak mu się nie podoba, to niech wypije 30 MOCNYCH Z ZAMKU, poprawi 15 HAjDUKAMI i 10 CHAMPIONAMI ŚLĄSKIMI, sprawdzi używalność swojej głowy, po czym uda się do Rud lub wód. "Nie chocziesz - nie nada, nie budiesz kuszat' " - jak mawiają uralscy górale. Nie musi na giełdę jechać i pare osób na tym forum wykazuje żywotny brak zainteresowanie czy w Chorzowie będzie czy nie.
Łomżyńskim Eksportowym..."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adi_999 Wyświetlenie odpowiedzijeśli ktoś sobie życzy mogę prztargać do Chorzowa powyższe piwka .. PWmój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziTeraz już powyższemój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adi_999 Wyświetlenie odpowiedzijeśli ktoś sobie życzy mogę prztargać do Chorzowa powyższe piwka .. PW
Chcesz coś na wymianę czy na sprzedaż?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment