Na giełdzie nie udało mi się zbytnio długo być ze względu na inne obowiązki, więc się nie wypowiem, ale poszukuję pewnej osoby. Otóż przy wydawaniu giełdowych upominków okazało się, iż są pewne wątpliwości co do mego miejsca zamieszkania. Po małym zamieszaniu okazało się, iż na giełdę były zapisane dwie Małgorzaty Szudrowicz - jedna z Opola tj. ja i jedna z Wrocławia. I właśnie tej Małgorzaty poszukuję, bo nie dość, że imię i nazwisko takie same, to jeszcze i birofilia ją interesują - musowo trzeba na jakiejś giełdzie zapoznawcze piwo wychylić
2009.08.28-29 - 32. Międzynarodowa Giełda Birofiliów - Chorzów
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
takie propozycje to zachowaj w tajemnicy, bo jeszcze sprawdzi i co będzie...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A skąd wiecie, że już tego nie uczyniłamŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
W sumie to dość wygodne, gdy każda z żon ma takie samo imię i nazwisko...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Coś czuję, że wymienię Ciebie na lepszy model. Przynajmniej beczkę za mną będzie miał kto nosićŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Jeśli ktoś miałby na zbyciu misiową szklankę dostępną w Chorzowie, to zapraszam do tego tematu.Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment