2009.08.22 - 30. Międzynarodowa Giełda Birofiliów - Grodzisk Wielkopolski

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    Ja Lecha nie piłam (piłam w zeszłym roku, wystarczy) ale Połczyn taki sobie był. Dobrze, że było duuuużo domowych
    Najsmutniejszym obrazkiem na tym ognisku była sytuacja gdy już odjeżdżaliśmy. Lech Pils się skończył, podobnie Połczyn, za to zostały prawie dwie pełne kraty Czarnego z Fortuny.
    blog.kopyra.com

Comment

• jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
      za to zostały prawie dwie pełne kraty Czarnego z Fortuny.

Nooo, a my poszliśmy szukać knajpy w mieście (zgodnie z zasadą: jedenasta czas do miasta)
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• skandal
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.05
        • 1439

Wyjazd i impreza naprawde bardzo udana pod każdym względem i jestem zadowolony że się wybrałem. Sama organizacja imprezy jak dla mnie znakomita. Kolekcjonarów tylko mało ale i tak nowej tektury sporo przybyło. Szczególne podziękowania dla Piotrata i Adama50 za wsparcie duchowe i towarzystwo podczas drogi i wieczornego pijaństwa
        Pozdrowienia też dla ekipy ze Śląskiego Klubu Birofilów-strzelanie popcornem z nosa było gwoździem programu
        Kolega ze Śląska który wspominał o bilecie komunikacji z Kolbud proszony o zgłoszenie się celem wyjaśnienia sprawy

Comment

• brogro
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2005.08
          • 112

Heh strzelanie z popcornu było mistrzostwem świata Sporo się przy tym ubawilismy ;] hah

Pozdrowienia dla wszystkich siedzących przy stoliku w parku na biesiadzie ;]

Comment

• Adam50
            Porucznik Browarny Tester
            • 2006.10
            • 321

Giełda

Giełda bardzo udana pod każdym względem towarzysko i piwowarsko.
            Podziękowania dla organizatorów i towarzystwa wieczornej biesiadzie.
            Do zobaczenia w Chorzowie.

Comment